5 Εντυπωσιακές Ιδέες για ροζ νύχια! | ediva.gr

]]>

Τα νύχια στις γυναίκες είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα, που όλες μας κάνει να νιώθουμε όμορφες και περιποιημένες. Τι κάνεις, όμως, όταν δεν ξέρεις τι χρώμα να τα βάψεις; Τα ροζ νύχια είναι ένα πολύ όμορφο και ταυτόχρονα κομψό χρώμα, που πηγαίνει στις περισσότερες γυναίκες και σχεδόν σε όλα τα σχήματα νυχιών. Για αυτό, εμείς, θα σου προτείνουμε 5 πανέμορφες ιδέες για ροζ νύχια, που θα λατρέψεις!
5 Σχέδια για ροζ νύχια που θα λατρέψεις!

1. Ροζ νύχια με γραμμικά σχέδια
Εάν έχεις βαρεθεί να κάνεις συνέχεια τα ίδια σχέδια στα νύχια σου, τότε ήρθε η ώρα να πρωτοτυπήσεις και να κάνεις κάτι πιο έξαλλο. Μπορείς να κάνεις κάποιες γραμμές με διαφορετικές ροζ αποχρώσεις. Πίστεψε με, θα σε ενθουσιάσει και θα θέλεις να τα κάνεις έτσι ξανά και ξανά. Άσε που δε θα το βαρεθείς πολύ εύκολα!
Δες επίσης: 6 Απίθανες ιδέες για Swirl νύχια

2. Έντονο ροζ γαλλικό
Προκειμένου, να ξεφύγεις από το κλασικό γαλλικό μανικιούρ, που όλες αγαπάμε, μπορείς να κάνεις μια παραλλαγή του και να βάλεις διαφορετικό χρώμα στην άκρη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορείς να βάλεις κάποιο έντονο ροζ. Ειδικότερα, τώρα που ήρθε το καλοκαίρι, θα είσαι πολύ στυλάτη και κομψή με καλοκαιρινά νύχια!
Δες επίσης: 5 Φρέσκες ιδέες για καλοκαιρινά νύχια το 2022
3. Ροζ με πορτοκαλί μανικιούρ
Στην περίπτωση που δε θέλεις να βάλεις μόνο ροζ απόχρωση στα νύχια σου, τότε μια φανταστική επιλογή είναι το έντονο πορτοκαλί. Πηγαίνει απίστευτα με το ροζ και είναι πάρα πολύ καλοκαιρινά χρώματα και τα δύο. Ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες, ειδικά αν έχεις πάρει και λίγο χρώμα θα σου πάει τρομερά. Επίσης, μπορείς να επιλέξεις ό,τι σχήμα νυχιού θέλεις χωρίς περιορισμούς.

]]>

Δες επίσης: 6 Υπέροχες ιδέες για καλοκαιρινά νύχια μπαλαρίνα!
4. Διπλό ροζ γαλλικό
Μια ακόμη εντυπωσιακή παραλλαγή του κλασικού french manicure είναι το διπλό γαλλικό. Σε αυτήν την περίπτωση οι γραμμές είναι αρκετά πιο λεπτές από το συνηθισμένο και συνήθως, η δεύτερη γραμμή είναι πιο λεπτή από την πάνω, ώστε να είναι πιο διακριτικό. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις δύο διαφορετικά χρώματα στις γραμμές, αλλά και με το ίδιο θα δείχνει εξίσου κομψό και girly.
Δες επίσης: 4 Λόγοι που δεν πρέπει να τρως τα νύχια σου!

5. Απαλό ροζ γαλλικό με στρας

Δες επίσης: 30 Καλοκαιρινές ιδέες για νύχια με στρας!
Ένα απαλό ροζ πάντα δείχνει πανέμορφο και κομψό. Άλλωστε, είναι από τα πιο safe χρώματα για μανικιούρ. Για αυτό, αν θέλεις να κάνεις κάτι όχι τόσο τολμηρό, αλλά να το πας και ένα βήμα παραπέρα, μπορείς να κάνεις γαλλικό μανικιούρ με baby pink απόχρωση και να βάλεις μερικά στρασάκια. Κυριολεκτικά, θα λάμπεις!

]]>


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss