5 Φεβρουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο προάγει το φιλελεύθερο πνεύμα σου και σε φέρνει πιο κοντά σε άτομα που δεν έχουν “κολλήματα” και μπορεί να αποδειχθούν συνοδοιπόροι στην ζωή σου, ακόμη κι αν αρχικά σε ξενίζουν! Στον αντίποδα ωστόσο, ενδέχεται να εκπλαγείς δυσάρεστα από την αντίδραση ενός “δικού σου” ανθρώπου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σου συνιστά να μην θεωρείς τίποτα σαν δεδομένο στην καριέρα ή την κοινωνική σου ζωή σου, αφού σήμερα τον πρώτο λόγο έχουν οι εκπλήξεις και οι… εξαιρέσεις! Αυτό σημαίνει πως είναι κατάλληλη ημέρα για να απευθυνθείς σε ισχυρά πρόσωπα που θεωρούνται δυσπρόσιτα ή ιδιότροπα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ευνοείται οτιδήποτε σχετίζεται με την επιμόρφωση σου σε ειδικά θέματα «για λίγους» και ίσως έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις έναν ιδιαίτερο κύκλο σπουδών ή να βελτιώσεις την τεχνική κατάρτιση σου. Επιπλέον μπορεί να προκύψει ένα έκτακτο ταξίδι αλλά και να αιφνιδιαστείς ευχάριστα από άτομα που έχουν ανάλογες αναζητήσεις με τις δικές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να βελτιώσει με μάλλον απροσδόκητο τρόπο τις οικονομικές σου προοπτικές, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή πολύ ιδιαίτερο. Αν όμως νοιώθεις βολεμένος/η στην σιγουριά σου, τότε κάτι απροσδόκητο θα ταράξει την ηρεμία σου, αναγκάζοντάς σε να αναθεωρήσεις την πολιτική σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Νέα Σελήνη απέναντί σου σε βοηθά να αναδείξεις τα πιο πρωτοποριακά σου στοιχεία, κατακτώντας μια θέση ή έναν στόχο που πραγματικά σου αξίζει και επιπλέον σε εξιτάρει. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να διαταράξει μια τρέχουσα συνεργασία σου, η οποία δεν έχει να σου προσφέρει πια τίποτε το καινούριο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο τείνει να αλλάξει το τοπίο στα εργασιακά σου και οφείλεις να είσαι ανοικτός/η σε διαφορετικές απόψεις ή νέες εφαρμογές και κυρίως να ξεπεράσεις τον όποιο φόβο σου απέναντι στο καινούριο, ώστε να καρπωθείς τα καλά των αλλαγών! Επιπλέον, καλείσαι να υιοθετήσεις μια νέα θεραπευτική συνταγή με τις ξεχωριστές δυνατότητες της τεχνολογίας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Έρχεσαι πιο κοντά σε “περίεργους” τύπους, που ξεχωρίζουν για τα ιδιαίτερα ταλέντα τους αλλά και τις παραξενιές τους. Σε σχέση όμως με τις ήδη υπάρχουσες γνωριμίες σου, το πιθανότερο είναι να συμβούν πράγματα που θα σε εκπλήξουν αρνητικά. Παράλληλα, η μέρα αναμένεται να είναι πλούσια σε επαφές και μετακινήσεις, από τις οποίες όλο και κάτι καλό θα βγει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Καλείσαι να είσαι πιο ανοικτός/η στην διαφορετικότητα αλλά και πιο πρόθυμο/η να προβείς σε αλλαγές ή απλά να τις… αποδεχθείς, είτε στο σπίτι, είτε στο γραφείο σου. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να επιδιώξεις μια συμφωνία ή συνεργασία με ένα άτομο που δεν κινείται στην σφαίρα των συνηθισμένων επιλογών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Καλείσαι να δημοσιοποιήσεις τις πιο «αιρετικές» ιδέες σου, ίσως μάλιστα έρθεις σε επαφή με ένα «ιδιόμορφο» άτομο, που σε καταλαβαίνει. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια είδηση που θα σε εκπλήξει ευχάριστα ή να κάνεις ένα έκτακτο ταξίδι, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι, που δίνει άλλη διάσταση στις επικοινωνιακές δυνατότητές σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να φέρει εκπλήξεις στα οικονομικά σου και τα καλά νέα είναι πως θα έχεις ένα ανέλπιστο κέρδος ή θα ξεμπλοκάρει απρόσμενα μια πηγή χρηματοδότησης. Από την άλλη πλευρά όμως μια “δεδομένη” πηγή εσόδων θα πάψει να υφίσταται προσωρινά! Παράλληλα, καλείσαι να ξεκουραστείς και να μείνεις για λίγο μόνος/η.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει… ακόμη πιο επιρρεπή στις εκπλήξεις ή τις ανατροπές και καλώς συμβαίνει αυτό αφού είναι ο δικός σου τρόπος για να φτάσεις σε μια επιτυχία. Φαίνεται μάλιστα πως θα τύχεις μιας απροσδόκητης αποδοχής, από άτομα που γενικότερα θεωρούνται δύσκολα ή ιδιότροπα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει αποκαλύψεις, που ναι μεν θα σε “σοκάρουν”, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσουν μια καθαρή εικόνα για τις εξελίξεις. Επιπλέον μπορεί να λάβεις μια μυστική βοήθεια, από εκεί που δεν το περιμένεις, στον αντίποδα όμως ένα άτομο της εμπιστοσύνης σου δεν θα φερθεί σωστά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss