5 hair color trends ιδανικά για κορίτσια με σγουρά μαλλιά

Οι μπούκλες σου θα αναδειχθούν ακόμα περισσότερο με αυτά τα χρώματα μαλλιών.

Τα σγουρά μαλλιά είναι μια δύσκολη υπόθεση. Στο λέει μια σγουρομάλλα που έχει δοκιμάσει τα πάντα στα μαλλιά της μέχρι να αποκτήσουν όμορφη και καλαίσθητη εικόνα. Θέλουν πολλή περιποίηση, εξειδικευμένα προϊόντα και γενικά να ασχολείσαι πολύ. Περισσότερο από το αν είχες σπαστά ή ολόισια μαλλιά.

Αλλά ας μην αναλύσουμε το θέμα «σγουρά μαλλιά και διαχείριση». Εδώ θα ασχοληθούμε με τα χρώματα μαλλιών, που κολακεύουν περισσότερο τα μαλλιά με έντονες μπούκλες. Ναι, κι όμως! Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, υπάρχουν συγκεκριμένες αποχρώσεις μαλλιών που δείχνουν πιο όμορφες πάνω σε σγουρά μαλλιά.

Αν, λοιπόν, είσαι σγουρομάλλα, μπορείς να βάψεις τα μαλλιά σου με ένα χρώμα, μπορείς, όμως, να χρησιμοποιήσεις και την τεχνική balayage ή να κάνεις highlights, που θα «φωτίσουν» το πρόσωπό σου και θα κάνουν τις μπούκλες να δείχνουν γεμάτες κίνηση.

Στην παρακάτω gallery, θα ικανοποιήσουμε όλα τα κορίτσια με σγουρά μαλλιά. Έχουμε πέντε προτάσεις για κάθε γούστο. Για κοκκινομάλλες, καστανές, μελαχρινές και ξανθές κοπέλες, που θέλουν αυτό το φθινόπωρο να ανανεώσουν την εικόνα τους και να αναδείξουν τις μπούκλες τους στο έπακρο. Κάνε, λοιπόν, scroll και δες τα πιο hot hair color trends της φετινής σεζόν για τα σγουρά μαλλιά σου. Α! Και μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με τον κομμωτή σου… Όλες χρειαζόμαστε μια αλλαγή και ανανέωση αυτές τις κάπως περίεργες μέρες.

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το μυστικό της Drew Barrymore για τέλεια κυματιστά μαλλιά

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss