5 Ιδέες για φθινοπωρινά Καφέ νύχια που θα λατρέψεις! | ediva.gr

]]>

Όλες μας λίγο ή πολύ, θέλουμε να έχουμε περιποιημένα νύχια, ώστε να είμαστε όμορφες και κομψές. Σίγουρα, όμως, θα σου έχει τύχει να μην ξέρεις τι χρώμα να τα βάψεις. Τώρα που μπήκε το φθινόπωρο, ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, που να ταιριάζει και στην εποχή. Η λύση είναι τα καφέ νύχια. Δεν υπάρχει, άλλωστε, πιο φθινοπωρινό χρώμα από το καφέ και τις αποχρώσεις του. Δες, λοιπόν, 5 ιδέες για φθινοπωρινά καφέ νύχια, που σίγουρα θα σε ενθουσιάσουν!
5 Τop καφέ νύχια για το φθινόπωρο!

1. Brown glazed donut nails

Σίγουρα θα έχει πάρει το μάτι σου την απόλυτη τάση στα νύχια αυτήν την περίοδο, που δεν είναι άλλη από τα glazed donut nails. Το συγκεκριμένο trend το ξεκίνησε η γνωστή σε όλους μας Hailey Bieber και έκτοτε έχει γίνει viral. Έτσι, λοιπόν, μια παραλλαγή του αρχικού σχεδίου, είναι τα brown glazed donut nails. Δηλαδή, η βάση σου βάφεται καφέ και από πάνω περνάς την ειδική σκόνη, ώστε να έχεις αυτό το υπέροχο ιριδίζον αποτέλεσμα.
Δες επίσης: Ποια χρώματα νυχιών θα φορεθούν το φθινόπωρο 2022

2. Μανικιούρ με διαφορετικές αποχρώσεις καφέ

Μπορεί να το έχεις δοκιμάσει ήδη στο παρελθόν. Εάν πάλι, όχι, τότε ήρθε η στιγμή να το κάνεις. Πλέον, οι τάσεις στα νύχια θέλουν εκκεντρικά μανικιούρ, που να τραβούν τη προσοχή από τα χρώματα ή τα σχέδια. Για αυτό, πριν σκεφθείς ότι το να κάνεις όλα σου τα νύχια διαφορετικό χρώμα είναι too much, θυμίσου ότι αυτά κάνουν θράυση αυτό το διάστημα. Συνεπώς, μη φοβάσαι και go for it!
Δες επίσης: Οι Τάσεις στα νύχια για το φθινόπωρο 2022
3. Νύχια με καφέ σχέδια

Μία, ακόμη, τάση των τελευταίων χρόνων, είναι τα σχέδια στα νύχια. Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά σχέδια, οτιδήποτε σου εντυπωθεί στο μυαλό. Εάν θέλεις να είναι πιο minimal και απλά, τότε μπορείς να επιλέξεις μερικές απλές γραμμές σε διάφορες καφέ αποχρώσεις και θα έχεις τα πιο εντυπωσιακά νύχια ever!

]]>

Δες επίσης: 4 Εντυπωσιακές ιδέες για πολύχρωμα Νύχια!
4. Καφέ γαλλικό μανικιούρ

Μια άλλη πανέμορφη εναλλακτική λύση για καφέ νύχια είναι φυσικά το γαλλικό μανικιούρ. Μπορείς να διαλέξεις οποιαδήποτε απόχρωση του καφέ θέλεις. Έτσι και αλλιώς, θα δείχνει εξίσου εντυπωσιακό. Εάν θέλεις, να το πας ένα βήμα παρακάτω και να κάνεις τη διαφορά, τότε μπορείς να προσθέσεις και μια γραμμή στο τέλος του γαλλικού σε διαφορετικό χρώμα. Καλύτερα να επιλέξεις χρώματα, όπως μπεζ, άσπρο ή κάτι ανοιχτόχρωμο, ώστε να κάνει αντίθεση.
Δες επίσης: 15 Πανέμορφες ιδέες για νύχια σε καφέ χρώμα!

5. Ανάποδο γαλλικό σε καφέ αποχρώσεις

Δες επί …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss