5 Ιδέες για φυσικούς τρόπους απαλλαγής από τα κουνούπια | ediva.gr

]]>

Το αγαπημένο μας καλοκαίρι έφτασε και μαζί του όπως πάντα, φέρνει ήλιο, μπάνια, διακοπές, αλλά…και κουνούπια! Όσους και αν ρωτήσεις ποιο είναι το χειρότερο πράγμα αυτή την εποχή του χρόνου θα σου μιλήσουν για τη ζέστη και τα κουνούπια. Για τη ζέστη δεν υπάρχει κάτι καινούριο να μάθετε για το πως να την αντιμετωπίσετε όμως για τα κουνούπια υπάρχει! Στο συγκεκριμένο άρθρο θα βρείτε 5 τρόπους απαλλαγής από τα κουνούπια, όπου αν τους εφαρμόσετε θα περάσετε ένα καλοκαίρι, χωρίς τη συντροφιά τους να σας ρουφάει το αίμα.
5 Έξυπνοι τρόποι να διώξετε τα κουνούπια

1.Λεβάντα

Η Λεβάντα, είναι ένα από τα αιθέρια έλαια που αγαπάμε τη μυρωδιά τους αλλά μπορεί να μη γνωρίζατε κάτι για εκείνη. Ότι είναι ο νούμερο ένα φυσικός σύμμαχος μας ενάντια στα κουνούπια. Είναι εχθρός για τα κουνούπια, μιας και δεν αντέχουν τη μυρωδιά της. Η λύση είναι μερικές σταγόνες από λεβάντα στα παράθυρα του δωματίου σας ή ακόμη και στο σώμα σας. Θα απαλλαγείτε από τα κουνούπια για ώρες!
Δείτε επίσης: Φτιάξε κρέμα με aloe vera κατά της φαγούρας από κουνούπια!

2.Δεντρολίβανο

Ας υποθέσουμε ότι είναι καλοκαίρι, έχετε βγει στο μπαλκόνι σας ή στην αυλή σας και κάνετε ένα καλοκαιρινό μπάρμπεκιου με τους φίλους σας. Ποιος έρχεται να χαλάσει αυτό το ιδανικό σενάριο; Φυσικά, τα κουνούπια. Πώς θα σταματήσει αυτό; Ο σωτήρας μας είναι το δεντρολίβανο. Όσο και αν αγαπούν τα κουνούπια τις μυρωδιές που αναδύονται από το μπάρμπεκιου, τόσο απεχθάνονται το δεντρολίβανο. Οπότε, την επόμενη φορά που θα κανονίσετε να ψήσετε, χρησιμοποιήστε λίγο δεντρολίβανο στη σχάρα και τα κουνούπια θα σας αφήσουν ήσυχους.
Δείτε επίσης: 7 Φυτά που απωθούν τα κουνούπια!
3.Σκόρδα

Όχι, δεν εννοούμε να κρεμάσετε σκόρδα στο δωμάτ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss