5 Ιδέες για να δείχνουν ακριβά τα summer looks σου | ediva.gr

]]>

Όλες μας θέλουμε η εμφάνιση μας να δείχνει πολυτελής χωρίς όμως να έχουμε ξοδέψει πολλά. Ειδικά το καλοκαίρι το να είσαι δροσερή, μοδάτη αλλά και κομψή είναι μια έξτρα πρόκληση. Κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο αλλά με τις σωστές συμβουλές μπορεί να πετύχει. Αρκεί να ακολουθήσεις τα σωστά tips για να μοιάζουν ακριβά τα summer looks σου.
Το να είσαι καλοντυμένη ενώ έχεις ξοδέψει πολλά για την εμφάνιση σου είναι εύκολο. Θέλεις όμως να δείχνεις σικ και κομψή ενώ έχεις ντυθεί με περιορισμένο budget; Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αρκεί να δεις 5 ιδέες για να δείχνουν ακριβά τα summer looks σου!
Πως να δείχνουν ακριβά τα outfits σου το καλοκαίρι!

1. Εμπλούτισε την γκαρνταρόμπα σου με basic κομμάτια

Μπορεί τα statement ρούχα να είναι αυτά σου τραβάν την προσοχή και σε κάνουν να μοιάζεις μοδάτη αλλά σίγουρα χρειάζεται να έχεις μερικά ποιοτικά basic κομμάτια. Για παράδειγμα, περιποιημένα καλοκαιρινά tops σε διαχρονικά χρώματα, ένα καλό ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι, μια λευκή παντελόνα αποτελούν μερικά μόνο ρούχα που χρειάζεσαι στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου γιατί όχι μόνο θα σε βολέψουν αλλά θα σε κάνουν να δείχνεις και πιο πολυτελής!

Δες επίσης: 5 Outfits που μπορείς να βάλεις το βράδυ στο νησί
2. Πες ναι στα αξεσουάρ αλλά με μέτρο

Τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα είναι ότι πρέπει για να αναβαθμίσεις ένα summer look. Πρέπει όμως να τα χρησιμοποιήσεις με μέτρο! Για παράδειγμα, μερικά χρυσά ή ασημένια λεπτά κοσμήματα είναι αρκετά για να δώσεις ενδιάφεραν στην εμφάνιση σου. Μάλιστα, δε χρειάζεται καν να είναι ακριβά αφού θα βρεις πολλά όμορφα faux κοσμήματα που θα αναδείξουν το outfit.
Δες επίσης: 5 Στιλάτοι τρόποι να φορέσεις τζιν το καλοκαίρι!

]]>

3. Διάλεξε καλόγουστα σατέν κομμάτια

Το σατέν είναι ένα ύφασμα που πολλές από εμάς φοβόμαστε. Κακώς όμως γιατί αν το χρησιμοποιήσεις με σύνεση μπορεί να κάνει το look να μοιάζει πιο ακριβό. Εμπλούτισε λοιπόν τη ντουλάπα σου με σατέν κομμάτια σε ήπια χρώματα για να δείχνεις πολυτελής και στιλάτη.
Δες επίσης: 6 Essential κομμάτια για την καλοκαιρινή σου ντουλάπα!
4. Προτίμησε τα λεπτεπίλεπτα πέδιλα

Τα chunk …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss