5 Iουνίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Οι προνοητικοί… κερδίζουν!

Κριός

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους θα πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, φαίνεται όμως πως θα έχουν έναν «υποχρεωτικό» χαρακτήρα», ίσως, μάλιστα, κουραστείς ή ταλαιπωρηθείς υπέρ το δέον. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε αναγκάζει να έρθεις σε επαφή με ειδικούς και «αυθεντίες» που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους φέρνει νέα πιεστικά δεδομένα στα οικονομικά σου και για την ώρα φαίνεται να προέχουν κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις που δε μπορείς να αγνοήσεις. Όμως, γενικότερα, οι συνθήκες δεν ευνοούν τόσο τα νέα ξεκινήματα, όσο τον έλεγχο, αν όλα είναι στην… θέση τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στο ζώδιό σου σε καλεί να κινηθείς ρεαλιστικά, αφήνοντας στην άκρη όλα εκείνα που έχουν δευτερεύουσα σημασία. Μάλιστα, θα δικαιωθείς, αν αναδείξεις τις διοικητικές σου αρετές, με πρώτο σου μέλημα «να ξεχωρίσεις την ήρα από το σιτάρι», ώστε να έχεις δίπλα σου μόνο υπεύθυνα και έμπιστα πρόσωπα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους σε καλεί να μείνεις για περισσότερο χρόνο μόνος/η, ώστε να συντονιστείς με τις εσωτερικές ανάγκες σου. Επιπλέον, οφείλεις να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα υγείας και διατροφής, αφού αν δεν προσέξεις, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από μυοσκελετικά ή δερματικά προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους μπορεί να αναδείξει θέματα στις φιλίες σου ή τη συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, ιδιαίτερα αν δεν έχεις θέσει εγκαίρως τα όριά σου ή έχεις «ποντάρει» σε άτομα που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου. Επιπλέον, ίσως στενοχωρηθείς από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους αναμένεται να τεστάρει τον επαγγελματισμό σου, βγάζοντας στην επιφάνεια ποικίλες υποθέσεις, σίγουρα όμως δεν αξίζουν όλες την προσοχή σου. Ξεκίνα, λοιπόν, από αυτά που πρέπει να γίνουν, αφήνοντας στην άκρη κάθε τι που σε αυτήν τη φάση «περισσεύει»! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους μπορεί να σε «βομβαρδίσει» με έναν μεγάλο όγκο πληροφοριών, που σίγουρα χρειάζονται αξιολόγηση, ώστε να μην τρέχεις άσκοπα. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει με καθυστερήσεις κι εμπλοκές είτε στο σπίτι-γραφείο σου είτε στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους ενδέχεται να αναδείξει οικονομικές αναγκαιότητες που δεν είχες στα… υπόψη, επισπεύδοντας ίσως και κάποια περιοριστικά μέτρα. Κι επειδή σε σχέση με τα δικά σου, όσο να ‘ναι ξέρεις να κάνεις το κουμάντο σου, το πρόβλημα μπαίνει αναφορικά με τη στήριξη ενός γνωστού ή συγγενή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή απέναντί σου τονίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου φαίνεται όμως ότι αυτό δεν είναι για… καλό, οπότε τήρησε στάση αναμονής! Την ίδια στιγμή μάλιστα, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να απαλλαγείς από δεσμεύσεις, αλλά και οικονομικές ευθύνες που… κακώς ανέλαβες.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους ενδέχεται να αναδείξει μια σειρά από αναγκαιότητες σχετικές είτε με την δουλειά σου είτε με την υγεία και τη διατροφή σου. Κι επειδή εδώ δεν χωρούν επιπολαιότητες, εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να ζυγίσεις ψύχραιμα τις καταστάσεις και να μη βιαστείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους σε φέρνει πλησιέστερα σε πρόσωπα που αγαπάς κι εκτιμάς, όχι όμως τόσο για να διασκεδάσεις, όσο για να επιλυθούν προβλήματα ή θέματα μεταξύ σας που χρονίζουν. Δείχνει, μάλιστα, πιο σωστό να αναλάβεις έναν εμψυχωτικό ρόλο, παρά να αρχίσεις τα «εγώ σου τα έλεγα»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε υποθέσεις που αφορούν είτε στο σπίτι σου είτε στην οικογένειά σου. Το πιο σωστό όμως θα ήταν να μη βιαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, αλλά να οργανωθείς, προετοιμάζοντας το έδαφος για τα όσα θα ακολουθήσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss