5 Καλοκαιρινά στιλιστικά λάθη που πρέπει να αποφύγεις | ediva.gr

]]>

Είναι γεγονός ότι το καλοκαίρι δεν είναι και η πιο εύκολη εποχή για να βρεις τι να φορέσεις! Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές από εμάς κάνουμε συγκεκριμένα καλοκαιρινά στιλιστικά λάθη, τα οποία μάλιστα επαναλαμβάνουμε κάθε χρονιά. Ήρθε η ώρα λοιπόν να μάθεις ποια είναι αυτά ώστε να τα σταματήσεις!
Το καλοκαίρι η υπερβολική ζέστη μπορεί να μας οδηγεί σε λάθος επιλογές ρούχων, παπουτσιών ή αξεσουάρ, οι οποίες όμως έχουν αντίκτυπο στο στυλ μας. Δες λοιπόν ποια είναι τα 5 καλοκαιρινά στιλιστικά λάθη που πρέπει να αποφύγεις!
5 Στιλιστικά λάθη που κάνουμε το καλοκαίρι!

1. Φοράς πολύ λίγα ή πολύ κοντά ρούχα

Σίγουρα το καλοκαίρι αισθανόμαστε ότι όσο πιο λίγα φοράμε τόσο πιο λίγο ζεσταινόμαστε. Ωστόσο, δε θα πρέπει να το παρακάνουμε καθώς μπορεί να καταλήξουμε να δείχνουμε κακοντυμένες. Για παράδειγμα, φυσικά ένα κοντό σορτς είναι ένα πολύ ωραίο καλοκαιρινό ρούχο. Το μήκος όμως του σορτς μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ girly και κακόγουστου. Πες ναι λοιπόν στα κοντά ρούχα αλλά έχοντας εξασφαλίσει ένα μήκος που δε θα δείχνει φθηνό!

Δες επίσης: 5 Σικ καλοκαιρινά office looks που θα λατρέψεις
2. Δε βάζεις λίγο χρώμα

Το λευκό είναι σίγουρα ένα καλοκαιρινό χρώμα και το μαύρο all time classic. Ωστόσο, τώρα είναι η εποχή να βάλεις χρώμα στα σύνολα! Μη φοβηθείς ακόμα και το colour blocking. Μόνο έτσι τα outfits σου θα δείχνουν ζωντανά και θα σε βάλουν σε καλοκαιρινό mood!
Δες επίσης: Τι ρούχα να βάλεις για να πας στη παραλία!

]]>

3. Τα ρούχα που φοράς είναι διάφανα

Πολλές φορές, τα καλοκαιρινά ρούχα είναι λεπτά με αποτέλεσμα να διαφανίζουν. Το να φαίνεται το εσώρουχο σου από τα ρούχα σου όμως δεν είναι καθόλου ευχάριστο ή στιλάτο! Ρίξε μια ματιά στον καθρέπτη σου κάτω από σωστό φωτισμό για να βεβαιωθείς ότι δε συμβαίνει κάτι τέτοιο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss