5 Κομψές ιδέες διακόσμησης για τον τοίχο του καθιστικού | ediva.gr

]]>

Οι άδειοι τοίχοι είναι ένα από τα μεγαλύτερα διακοσμητικά λάθη που μπορείς να κάνεις. Ειδικά μάλιστα όταν μιλάμε για το κεντρικότερο δωμάτιο του σπιτιού, το σαλόνι, η διακόσμηση των τοίχων είναι απόλυτο must. Με ποιους τρόπους όμως μπορείς να διακοσμήσεις τον τοίχο του καθιστικού ώστε να δείχνει στιλάτος;
Είναι αλήθεια ότι η σωστή διακόσμηση στους τοίχους μπορεί να κάνει θαύματα και να μεταμορφώσει κάθε δωμάτιο. Ανακάλυψε λοιπόν 5 κομψές ιδέες διακόσμησης για τον τοίχο του καθιστικού!
Πως να γεμίσεις με στυλ τους τοίχους του σαλονιού!

1. Πες ναι στην αφηρημένη τέχνη

Όποιο στυλ διακόσμησης κι αν έχει το σαλόνι σου σίγουρα του ταιριάζει ένας αφηρημένος πίνακας. Ο μινιμαλισμός ενός τέτοιου διακοσμητικού για τον τοίχο είναι αρκετός για να κάνει το δωμάτιο να δείχνει στιλάτο και κομψό. Είτε σε βασικά χρώματα είτε σε πιο statement αποχρώσεις η αφηρημένη τέχνη θα κάνει θαύματα στο καθιστικό σου.

Δες επίσης: Φθινοπωρινή διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού
2. Διακόσμησε τον τοίχο με καλάθια

Αν θέλεις να δώσεις μια boho πινελιά στο σαλόνι σου τότε πρέπει να διακοσμήσεις με καλάθια στους τοίχους! Εξάλλου, τα καλάθια αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή διακοσμητικά τοίχου τα τελευταία χρόνια ακόμα κι αν έχεις ένα πιο κλασικό καθιστικό. Αν θέλεις λοιπόν μια ανανέωση μη διστάσεις να κρεμάσεις μερικά καλάθια!
Δες επίσης: Μοντέρνες ιδέες για να δώσεις στυλ σε ένα μικρό σαλόνι

]]>

3. Φτιάξε ένα gallery wall

Μια μάξιμαλ ιδέα για τη διακόσμηση ενός τοίχου στο σαλόνι είναι να φτιάξεις ένα gallery wall! Η εντυπωσιακή γκαλερί σου μπορεί να αποτελείται από κάδρα σε διάφορα χρώματα και σχήματα έτσι ώστε να δείχνει πιο ενδιαφέρουσα. Ξέχνα λοιπόν τους αυστηρούς διακοσμητικούς κανόνες και άσε την δημιουργικότητα σου ελεύθερη!
Δες επίσης: Υπέροχες ιδέες για οικονομική διακόσμηση στο καθιστικό
4. Κρέμασε έναν εντυπωσιακό καθρέπτη

Ο καθρέπτης είναι ένα σχεδόν θαυματουργό διακοσμητικό τοίχου! Κι αυτό γιατί κάνει έναν χώρο να δείχνει πιο μεγάλος, πιο ευχάριστος και πιο φωτεινός. Το να κρεμάσεις λοιπόν έναν μεγάλο και εντυπωσιακό καθρέπτη είναι μια τέλεια ιδέα ειδικά αν έχεις ένα μικρό σαλόνι και θέλεις να το κάνεις να μοιάζει μεγαλύτερο.
Δες επίσης: 5 Αξεσουάρ που θα αναβαθμίσουν το καθιστικό σου
5. Γέμισε τον τοίχο με εντοιχισμένα ράφια

Αν θέλεις να κάνεις μια μεγαλύτερη αλλαγή στο σαλόνι σου και είσαι σε φάση μιας μίνι ανακαίνισης τότε μπορείς να δοκιμάσεις τα εντοιχισμένα ράφια. Τα ράφια αυτά είναι μια τέλεια ιδέα για τον τοίχο της τηλεόρασης ή του τζακιού καθώς πλαισιώνουν ωραία και τα δύο. Διακόσμησε τα ράφια με τα αγαπημένα σου αντικείμενα και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κομψό!

]]>


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss