5 Λάθη στο μακιγιάζ που σε μεγαλώνουν | ediva.gr

]]>

Και ποια δε θα ήθελε να δείχνει φρέσκια και νεανική συνεχώς; Πολλές φορές προσπαθούμε με το μακιγιάζ μας να δείχνουμε νεότερες, ωστόσο καταφέρνουμε δυστυχώς το αντίθετο. Αυτό οφείλεται σε μερικά λάθη που κάνεις στο μακιγιάζ και σε μεγαλώνουν αντί να σε κολακεύουν.
Πράγματι, στόχος του μακιγιάζ είναι να μας ομορφαίνει κι όχι να μας αδικεί και να μας προσδίδει χρόνια. Το σωστό βάψιμο εξάλλου, αναδεικνύει τα δυνατά μας στοιχεία και απαλύνει τα αδύνατα. Ανακάλυψε λοιπόν 5 λάθη στο μακιγιάζ που σε μεγαλώνουν!
5 Λάθη που κάνεις όταν βάφεσαι και σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη!

1. Βάζεις πολύ make up

Αν βάζεις αρκετό make up με στόχο να καλύψεις ατέλειες, όπως σπυράκια, ρυτίδες, δυσχρωμίες τότε δε θα πετύχεις αυτό που θέλεις! Με το να φοράς μεγάλη ποσότητα foundation θα τονίσεις τις ρυτίδες σου με αποτέλεσμα να δείχνεις μεγαλύτερη απ’ ότι είσαι. Άσε που μετά από κάποια ώρα το make up σου θα αρχίσει να σπάει με αποτέλεσμα να τονίζονται οι γραμμές του προσώπου σου, πράγμα καθόλου κολακευτικό.

Δες επίσης: 6 Έξυπνα tips για να δείχνεις νεότερη στα 50 σου
2. Λεπταίνεις τα φρύδια σου

Όσο τα χρόνια περνούν τα φρύδια έχουν την τάση να λεπταίνουν. Γι’ αυτό και τα λεπτά φρύδια παραπέμπουν σε μεγαλύτερες ηλικίες. Φρόντισε λοιπόν να βγάζεις προσεκτικά τα φρύδια σου αλλά και να γεμίζεις τα κενά με ένα μολύβι σε όσο πιο κοντινό χρώμα γίνεται με το δικό σου.
Δες επίσης: 7 Συμβουλές μακιγιάζ για γυναίκες άνω των 50

]]>

3. Υπερβάλλεις με το concealer

Το concealer θέλει προσοχή στη χρήση του καθώς αν βάλεις πολύ ή αν βάλεις λάθος χρώμα η εικόνα σου θα δείχνει αφύσικη. Αν υπερβάλλεις με το concealer θα τονίσεις τις σακούλες κάτω από τα μάτια σου και θα δείχνεις πιο μεγάλη, ενώ θα μπορούσες πολύ εύκολα να το αποφύγεις.
Δες επίσης: 6 Tips μακιγιάζ για να έχεις μια πιο νεανική όψη!
4. Βάζεις σκούρα ματ κραγιόν

Σίγουρα τα σκούρα κραγιόν μπορούν να δείξουν πολύ stylish αλλά όχι πάντα και όχι σε όλες. Αν βάζεις πολύ σκούρα, ματ κραγιόν τότε τα χείλια σου θα φαίνονται πιο λεπτά, γεγονός που δε θα σε κολακεύει ιδιαίτερα. Με πιο απαλά χρώματα αλλά και με κραγιόν με glossy υφή θα δείχνεις πολύ πιο δροσερή!
Δες επίσης: 8 Κορυφαία προϊόντα αντιγήρανσης!
5. Δεν χρησιμοποιείς το σωστό χρώμα ρουζ

Το ρουζ είναι το τέλειο καλλυντικό για να δείχνεις νεανική και φρέσκια! Κι αυτό γιατί δίνει ένα ροδαλό χρώμα στα μάγουλα σου που παραπέμπει σε μια υγιή εικόνα. Αν όμως δε χρησιμοποιείς το σωστό χρώμα ρουζ τότε δε θα έχεις αυτό το δελεαστικό εφέ. Προτίμησε λοιπόν ένα ρουζ σε ροζ απόχρωση, το οποίο θα σε κάνει να μοιάζεις νεότερη!

]]>


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss