5 Μαϊου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Με την βοήθεια της τύχης

Κριός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω έχει τον τρόπο να σε «ταράξει», εμφανίζοντας νέα δεδομένα που αλλάζουν τις ισορροπίες σε μια υπόθεση που «σε καίει». Ίσως, μάλιστα, χρειαστεί να «τα σπάσεις» με ένα ισχυρό πρόσωπο. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους αναμένεται να εμπλουτίσει την καθημερινότητά σου με περισσότερες επαφές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με τον Δία απέναντί σου, όλα μπορεί να γίνουν ευκολότερα, αν βάλεις στην άκρη το πείσμα και τον εγωισμό σου και συνταχθείς με τις βουλές των άλλων. Εξ άλλου, το καλό σου θέλουν κι αυτοί/ες, όπως κι εσύ το δικό τους!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βοηθά να περάσεις όμορφα, αλλά και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που σου παρέχουν διευκολύνσεις και όλα τα… καλά! Ίσως, μάλιστα, «μεσολαβήσει» γι’ αυτό η προσωπική σου γοητεία. Επιπλέον, ο Δίας στον Σκορπιό σου δίνει το πλεονέκτημα σε μια εργασιακή υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω τεστάρει την ευελιξία και τις πραγματικές αντοχές σου απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις που σε εκνευρίζουν κι εσύ βέβαια δεν έχεις παρά να εφαρμόσεις την πάγια πολιτική σου, να «παίξεις» δηλαδή άμυνα «υπέρ βωμών και εστιών», μέχρι να περάσει το… κακό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Είναι μεν πιθανό η Σελήνη στον Αιγόκερω να σου «ξεφουρνίσει» δουλειές της τελευταίας στιγμής και να ανατρέψει τα σχέδιά σου, αλλά ο Δίας στον Σκορπιό εξακολουθεί να στηρίζει τις προσπάθειές σου κι αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να επιδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να έχεις το… τέλειο αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σου «ανοίγει» περισσότερες δουλειές, κάτι βέβαια που δεν πρέπει να σε προβληματίζει, αφού υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για μια νέα, σημαντική επιτυχία. Επιπλέον, ο Δίας στον Σκορπιό σε καλεί να «ξεπορτίσεις», αφού εκεί έξω σε περιμένουν ευχάριστες καταστάσεις και πρόσωπα που διάκεινται θετικά απέναντί σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω δοκιμάζει την υπομονή σου με καταστάσεις και συμπεριφορές στο σπίτι ή την οικογένειά σου, που σίγουρα δεν είναι της αρεσκείας σου ή διαταράσσουν ισορροπίες που έκτισες με… διπλωματικό κόπο! Ωστόσο, εκείνα που μπορεί να σε ενοχλήσουν ή να σε ανησυχήσουν δε θα έχουν συνέχεια!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Δίας στο ζώδιό σου σε «μπολιάζει» με τύχη, με συνέπεια να γίνουν πολύ πιο εύκολα οι δουλειές σου και ουσιαστικά σε θέτει σε αναπτυξιακή πορεία, τόσο σε επαγγελματικά, όσο και σε προσωπικά θέματα. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Σήμερα, προηγείται η καλοπέρασή σου, ενώ η Αφροδίτη απέναντί σου δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για μια συμφωνία ή συνεργασία με πολύ καλούς όρους. Επιπλέον, ο Δίας στον Σκορπιό σε καλεί να φροντίσεις τον εαυτό σου και να ξεκουραστείς, αφήνοντας κατά μέρος κάθε τι που σε αγχώνει ή σε προβληματίζει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιό σου αναμένεται να σε περάσει μέσα από μια σειρά δοκιμασιών και το πρόβλημα βέβαια δε θα το έχεις σε πρακτικά ή επαγγελματικά θέματα αλλά σε… συναισθηματικά! Ίσως, μάλιστα, κάποια στιγμή νιώσεις πως «άγεσαι και φέρεσαι» μακριά από τις σταθερές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Τόσο η Αφροδίτη στους Διδύμους, όσο και ο Δίας στον Σκορπιό πασχίζουν για την καλοπέραση και τη διασκέδασή σου και το πιθανότερο είναι να περάσεις πολλές όμορφες στιγμές είτε με «σημαίνοντα» είτε με αγαπημένα σου πρόσωπα. Καλό είναι όμως να μη μείνεις μόνο στα λόγια ή τις εντυπώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να σου φέρει ευπρόσδεκτο κόσμο στο σπίτι ή να σε κάνει «αμφιτρύωνα» μιας γιορτής στον χώρο σου, αλλά εξ ίσου πιθανό είναι το να βρεθείς σε ένα διαφορετικό, όσο και ευχάριστο περιβάλλον, αφού ο Δίας στον Σκορπιό συνηγορεί στο να ταξιδέψεις ή απλά να «εξέλθεις».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss