5 Μαρτίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο στάσιμος Ερμής στους Ιχθύς «απαιτεί» να κάνεις συντήρηση δυνάμεων, μένοντας ίσως για λίγο στο περιθώριο των εξελίξεων και να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου, πριν κτυπήσει «καμπανάκι». Επιπλέον δεν αποκλείεται να προβληματιστείς από τα σημάδια μιας διαδικασίας που εξελίσσεται στο παρασκήνιο και αφορά στις εργασιακές σχέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Μπορεί να αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον σου για το τι γίνεται στον κόσμο κι ίσως σκεφτείς να υπηρετήσεις έναν «ιερό σκοπό», πρόσεξε όμως μήπως τελικά «χρησιμοποιηθείς» ή μπεις σε μεγαλύτερο κόπο από αυτόν που πραγματικά αξίζει. Επιπλέον, μπορεί να «παγώσουν» οι εξελίξεις σε σχέση με ένα συλλογικό εγχείρημα ή μια παρέα που πήγε να «περπατήσει» αλλά.. δεν!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Αν θες πραγματικά να πραγματώσεις τα σχέδια σου, τότε θα πρέπει να θυσιάσεις ένα μέρος του ελεύθερου χρόνου σου, προετοιμάζοντας το έδαφος για τις επόμενες κινήσεις σου. Επιπλέον, ο στάσιμος Ερμής στους Ιχθύς σε παραπέμπει σε αναγκαστικές «ζυμώσεις» στην καριέρα σου, που θα έχουν ως συνέπεια να περιορίσεις τις φιλοδοξίες σου, εν ονόματι του ρεαλισμού.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Υπάρχουν προαπαιτούμενα κι εμπόδια στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις σου, ενώ πιέζεσαι να μάθεις ακόμη περισσότερα γύρω από ένα αντικείμενο, προκειμένου να φανείς επαρκής σε μια υποχρέωσή σου. Οφείλεις λοιπόν να «ξεσκονίσεις» τα προσόντα σου και να μην αγνοήσεις κάποιες τυπικές προϋποθέσεις, που αν δεν υπάρχουν θα ταλαιπωρηθείς.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Αυξάνεται η αβεβαιότητα ως προς την πορεία των οικονομικών σου, ίσως μάλιστα να σου κοπεί προσωρινά μια πηγή εσόδων. Εσύ όμως δεν έχεις παρά να βάλεις σε μια τάξη τα τρέχοντα ζητήματα, ξεμπερδεύοντας αρχικά με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Ίσως μάλιστα να επωφεληθείς από το «πάγωμα» μιας υπόθεσης, που σε είχε βάλει σε μπελάδες.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Ο στάσιμος Ερμής απέναντί σου, σου… δυσκολεύει κατά τι την ζωή, αναδεικνύοντας εμπλοκές και κωλύματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ίσως μάλιστα να στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη, σε κάθε περίπτωση όμως μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, αφού όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους. Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για την οριστικοποίηση μιας συμφωνίας.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Ο στάσιμος Ερμής στους Ιχθύς σε καλεί να επικεντρωθείς σε διορθωτικές κινήσεις που θα περιορίσουν μια ενδεχόμενη «ζημιά» στα εργασιακά σου, διαφορετικά, υπάρχει ο κίνδυνος να αρχίσεις να «τρέχεις» επί… ματαίω! Επιπλέον, είναι σκόπιμο να δώσεις έμφαση σε θέματα που αφορούν στην διατροφή και γενικότερα τον τρόπο ζωής σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Ο στάσιμος Ερμής στους Ιχθύς επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ρίχνοντας κάποιες «σκιές» σε σχέση με την εξέλιξή τους. Μπορεί λοιπόν να βρεθείς «απέναντι» με έναν «δικό σου» άνθρωπο, που σου… κόβει την χαρά με την κριτική του, την ώρα που το ζητούμενο είναι η κατανόηση. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε ένα προσφιλές σου πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Καλείσαι να φροντίσεις θέματα της… υπομονής, που μπορεί να αφορούν τόσο στα επαγγελματικά σου, όσο και στη διαμόρφωση του προσωπικού σου χώρου. Επιπλέον, πιέζεσαι να πάρεις τις αποφάσεις σου και να ξεκαθαρίσεις –όσο είναι εφικτό– τα πράγματα στις σχέσεις με τους οικείους σου, ιδιαίτερα αν προκύψει ένα περιουσιακό ζήτημα ή ένα δίλημμα σε σχέση με το ποιος θα κάνει τι.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Ο στάσιμος Ερμής στους Ιχθύς μπορεί να σου… κόψει λίγο την φόρα με καθυστερήσεις εκτός προγράμματος, ιδιαίτερα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Σε κάθε περίπτωση απαιτείται από πλευράς σου μεθοδικότητα και υπομονή, ενώ οφείλεις να προσέχεις και τις κινήσεις των άλλων. Επιπλέον, θα χρειαστεί να συμπληρώσεις τις γνώσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Ο στάσιμος Ερμής στους Ιχθύς σε καλεί να συμμαζευτείς οικονομικά, ώστε τουλάχιστον να μην τρέχεις πίσω από τις εξελίξεις, που σε αυτόν τον τομέα μπορεί να είναι δύσκολες. Οφείλεις λοιπόν να αποφύγεις σημαντικές αγορές κι επενδύσεις, φροντίζοντας πρωτίστως για την κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να «παγώσει» κι ένα χρέος σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Ο στάσιμος Ερμής στο ζώδιό σου σε καλεί να αφήσεις τα τρέχοντα σχέδιά σου για αργότερα, φροντίζοντας πρωτίστως να καλύψεις τα όποια κενά και τις ελλείψεις σου. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να επιστρατεύσεις μέσα που βρίσκονταν σε αχρηστία αλλά κάποιος καλός… θεός σε φώτισε και δεν τα ξεφορτώθηκες οριστικά! Επιπλέον, είναι πιθανό να στερηθείς προσωρινά κάποιες διευκολύνσεις σε σχέση με την επικοινωνία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss