5 Μοναδικά χρώματα ρούχων για ξανθιές! | ediva.gr

]]>

Ένα ξανθό μαλλί είναι από μόνο του εντυπωσιακό και όμορφο, είτε είναι φυσικό, είτε βαμμένο. Γιατί, όμως, να μην τι συνδυάσεις και με τα σωστά χρώματα ρούχων, ώστε να το αναδείξεις ακόμα περισσότερο; Γενικά, στις ξανθιές γυναίκες, ταιριάζουν τα περισσότερα χρώματα. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια χρώματα, που πραγματικά, κάνουν τη διαφορά. Δες, λοιπόν, 5 top χρώματα ρούχων για ξανθιές γυναίκες, που θα λατρέψεις!
Ποια χρώματα ρούχων ταιριάζουν στις ξανθές!

1. Ροζ

Είτε το απαλό, είτε το έντονο ροζ, είναι ο απόλυτος συνδυασμός για μια ξανθιά γυναίκα. Είναι τόσο girly, που σε συνδυασμό με την πανέμορφη απόχρωση μαλλιών, κάνουν έναν εκρηκτικό συνδυασμό. Μη φοβάσαι να φορέσεις ένα ροζ ρούχο και το χειμώνα, εκτός από το καλοκαίρι και σίγουρα θα εντυπωσιάσεις τα πλήθη!
Δες επίσης: 6 Μυστικά για να φροντίζεις τα ξανθά σου μαλλιά!

2. Καφέ

Το καφέ είναι ίσως από τα ωραιότερα χρώματα ρούχων για ξανθιές γυναίκες. Δημιουργεί ένα πάρα πολύ αρμονικό αποτέλεσμα, που θα θέλεις να το φοράς συνέχεια. Όμως, καλύτερα προτίμησε το περισσότερο, κατά τους χειμερινούς μήνες και δοκίμασε κάτι πιο φωτεινό για το καλοκαίρι. Παρόλα αυτά, δεν είναι άδικα τελευταία πολύ της μόδας και το φοράνε οι περισσότερες γυναίκες.
Δες επίσης: 8 Όμορφες αποχρώσεις του ξανθού!
3. Μπεζ

Κατά πάσα πιθανότητα, έχεις ήδη κάποιο μπεζ κομμάτι στη ντουλάπα σου, εάν όχι περισσότερα. Τότε, θα γνωρίζεις ήδη πόσο πολύ σου πηγαίνει και σε φωτίζει. Με αυτό το χρώμα φαίνεσαι πολύ ανανεωμένη και καλοκαιρινή, χωρίς καν να το επιδιώκεις. Μπορείς να το φοράς σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, καθώς το μπεζ χρώμα δεν είναι απαγορευτικό, σε καμία περίπτωση.

]]>

Δες επίσης: Τι χρώμα μαγιό ταιριάζει στις ξανθές!
4. Μαύρο

Τι να πει κανείς για το μαύρο χρώμα; Όλες μας έχουμε εκατομμύρια ρούχα σε μαύρο χρώμα γιατί είναι το πιο safe, αλλά και βολικό χρώμα, αφού πηγαίνει με όλα και δε χρειάζεται να ψάχνουμε ώρες τι να βάλουμε. Πολλοί λένε ότι τα μαύρα ρούχα είναι μουντά και καταθληπτικά. Εγώ θα πω πως δεν υπάρχει πιο chic χρώμα από το μαύρο. Ταιριάζει σε όλα τα χρώματα μαλλιών, όμως, εάν είσαι ξανθιά, τότε θα ξεχωρίσεις με ένα μαύρο απλό φόρεμα. Θα είσαι πιο sexy από ποτέ. Άλλωστε, δε λένε τυχαία ότι το πιο απλό είναι και το πιο όμορφο!

Δες επίσης: Τα 5 καλύτερα χρώματα κραγιόν για ξανθιές το καλοκαίρι!
5. Λιλά

Δες επίσης: Ποια χρώματα θα φορεθούν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022;
Όπως με το ροζ, έτσι και το λιλά χρώμα ταιριάζει άψογα στις κοπέλες με ξανθά μαλλιά. Ειδικά, για το καλοκαίρι, προτίμησε ένα απλό λιλά φόρεμα και θα είναι σαν να βγήκες από περιοδικό. Είναι πολύ trendy χρώμα και δικαιολογημένα, το φοράνε πλέον όλο και περισσότερες γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας.

]]>


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss