5 Must φθινοπωρινά μαύρα κομμάτια που θα λατρέψεις | ediva.gr

]]>

Το μαύρο είναι ένα all time classic χρώμα που οι περισσότερες γυναίκες αγαπάμε! Και γιατί να μη το αγαπάμε άλλωστε αφού ταιριάζει σε όλα τα χρώματα επιδερμίδας και μαλλιών και συνδυάζεται πανεύκολα! Άσε που δε φεύγει ποτέ από τη μόδα! Μιας που το φθινόπωρο λοιπόν είναι εδώ αξίζει να δεις ποια φθινοπωρινά μαύρα κομμάτια πρέπει να υπάρχουν πάντα στη ντουλάπα σου!
Είναι αλήθεια ότι αν έχεις μερικά συγκεκριμένα ρούχα και παπούτσια είναι πιο εύκολο να φτιάξεις στιλάτα outfits. Και το μαύρο είναι ένα χρώμα κλειδί για το φθινοπωρινό ντύσιμο. Ανακάλυψε λοιπόν 5 must φθινοπωρινά μαύρα κομμάτια που θα λατρέψεις!
5 Μαύρα φθινοπωρινά ρούχα που πρέπει να έχεις!

1. Μαύρο blazer

Το σακάκι είναι το τέλειο πανωφόρι για τις αρχές του φθινοπώρου. Δείχνει τέλειο σε office looks αλλά όχι μόνο αφού μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ! Ένα μαύρο blazer λοιπόν θα σου λύσει τα χέρια τις φθινοπωρινές μέρες που θα ψάχνεις το κατάλληλο πανωφόρι. Φέτος είναι στη μόδα τα φαρδιά blazers οπότε μπορείς να αγοράσεις ένα τέτοιο για στιλάτες εμφανίσεις!

Δες επίσης: 6 Outfits αν είσαι καλεσμένη σε φθινοπωρινό γάμο
2. Μαύρα άνετα μποτάκια

Το να βρεις το κατάλληλο παπούτσι το φθινόπωρο δεν είναι εύκολο! Ένα άνετο μποτάκι είναι ότι ακριβώς χρειάζεσαι αυτή την εποχή! Το άνετο είναι τελείως υποκειμενικό. Ένα μαύρο chelsea boot είναι σίγουρα μια βολική επιλογή που ταιριάζει τόσο με παντελόνια όσο και με φορέματα. Μπορεί όμως και ένα μαύρο μποτάκι με λίγο τακούνι να σε βολέψει εξίσου.
Δες επίσης: 6 Jeans που χρειάζεσαι αυτό το φθινόπωρο!

]]>

3. Μαύρο παντελόνι γραφείου

Ένα μαύρο παντελόνι γραφείου πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία ντουλάπα κάθε εποχή! Κι αυτό γιατί μπορεί να σε βγάλει από τον καθημερινό προβληματισμό του τι να φορέσεις αλλά και να αποτελέσει τη βάση για να φτιάξεις στιλάτα σύνολα! Φυσικά ένα τέτοιο παντελόνι δεν είναι μόνο για το γραφείο! Μπορείς να διαλέξεις ένα στενό παντελόνι ή ένα σε πιο χαλαρή γραμμή, χωρίς όμως να είναι φαρδύ.
Δες επίσης: Υπέροχα φθινοπωρινά φορέματα
4. Μαύρο παλτό

Όταν ξεκινάν τα φθινοπωρινά κρύα είναι η ώρα για παλτό! Ένα μαύρο παλτό λίγο κάτω από το γόνατο είναι ότι πρέπει και φοριέται παντού: από τη δουλειά μέχρι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss