5 Οκτωβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η αντίθεση Ερμή-Έριδας σε καλεί να ρυθμίσεις τις λεπτομέρειες μιας συνεργασίας ή σύμβασης, αλλά και να βάλεις σε ένα πρόγραμμα τη ζωή σου, αφού η εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την οργάνωση και την ιεράρχησή τους. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα διαμορφώνει ένα θετικό κλίμα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Με την αντίθεση Ερμή-Έριδας, επιβάλλεται να «ψειρίζεις» πρόσωπα και πράγματα, ιδιαίτερα στα εργασιακά σου, όπου «ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες»! Επιπλέον, είναι πιθανό να επισκεφθείς έναν γιατρό ή μικροβιολόγο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα στηρίζει τις πιο σημαντικές από τις επιδιώξεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η αντίθεση Ερμή-Έριδας προωθεί το πρακτικό πνεύμα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι όποιος/α δεν είναι χρήσιμος/η σε κάτι, αναγκαστικά θα μπει στο περιθώριο. Αντίθετα, η αμοιβαία παροχή υπηρεσιών θα σε φέρει πιο κοντά με τους άλλους. Παράλληλα, δεν μένει παρά να αξιοποιήσεις τις προτάσεις που θα σου γίνουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η αντίθεση Ερμή-Έριδας σε ωθεί να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου ή να τον εξοπλίσεις με μικρές λειτουργικές συσκευές, που απλουστεύουν τη ζωή σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να βελτιώσει θεαματικά τα οικονομικά σου, όχι όμως μέσα από προσπάθεια, αλλά από καθαρή τύχη!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Η αντίθεση Ερμή-Έριδας σε βάζει να ασχοληθείς με λεπτομέρειες γύρω από τεχνικά ζητήματά του μικρόκοσμου, ξεκινώντας ίσως από τα ψηφιακά και το διαδίκτυο. Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιό σου πιστοποιεί ότι βρίσκεσαι σε μια φάση ανάπτυξης και προσωπικής απελευθέρωσης κι επειδή η τύχη είναι με το μέρος σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Με την αντίθεση Ερμή-Έριδας, τείνεις να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα ή τους όρους μιας σύμβασης κι εδώ είναι που θα «μετρήσει» θετικά η επιμονή σου σε λεπτομέρειες, που… κανείς άλλος δεν βλέπει! Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σου παρέχει «κρυφή» προστασία, είτε με όνειρα ή διαισθήσεις είτε μέσα από συμπτώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η αντίθεση Ερμή-Έριδας σε ωθεί να ασχοληθείς με τεχνικά και μικρά, αλλά κομβικά ζητήματα, σχετικά με τη δουλειά σου ή μια συνεργασία. Επιπλέον, οφείλεις να φροντίσεις λεπτομερώς την εμφάνισή σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε παραπέμπει σε γλέντια και χαρές, ιδιαίτερα στα πλαίσια μιας παρέας ή μιας συλλογικής προσπάθειας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η αντίθεση Ερμή-Έριδας ανακινεί εργασιακά ζητήματα, όπου κάποιες λεπτομέρειες θα «μετρήσουν», ενώ σε θέματα υγείας και διατροφής καθιστά απαραίτητη τη συνδρομή ενός ειδικού, που θα σου δώσει την κατάλληλη συνταγή. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σου δίνει την ευκαιρία να διακριθείς ή να πετύχεις έναν από τους βασικούς σου στόχους!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η αντίθεση Ερμή-Έριδας προσδίδει στις διαπροσωπικές σχέσεις σου έναν «χρησιμοθηρικό» χαρακτήρα κι από αυτήν την άποψη θα χρειαστούν περισσότερα έργα και λιγότερα λόγια. Επιπλέον, ενδέχεται να σου ασκηθεί κριτική από έναν δικό σου άνθρωπο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα προοιωνίζεται μια ευχάριστη καθημερινότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η αντίθεση Ερμή-Έριδας σε ωθεί να ασχοληθείς λεπτομερώς με ζητήματα σχετικά με την καριέρα και τις συνεργασίες σου και δεν αποκλείεται κάποιες λύσεις να έρθουν με τη βοήθεια της τεχνολογίας ή κάποιου ειδικού. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σου δίνει τη δυνατότητα να αυξήσεις το εισόδημά σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Με την αντίθεση Ερμή-Έριδας, μπορεί να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι ή να φτιάξεις «τα χαρτιά σου» για μια υπόθεση, ενώ όσον αφορά τις πνευματικές αναζητήσεις σου, προηγούνται τα επιστημονικά θέματα. Παράλληλα, η Σελήνη απέναντί σου διαμορφώνει ένα θετικό κλίμα για σένα και σου δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η αντίθεση Ερμή-Έριδας σε ωθεί να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες μιας οικονομικής υπόθεσης ή συναλλαγής κι αν κάτι τέτοιο σου φαίνεται δυσβάσταχτο, απευθύνσου σε άτομα που κατέχουν τη σχετική τεχνογνωσία. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα ευνοεί τα εργασιακά σου κι αν δεν έχεις δουλειά, θα βρεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss