5 Outfits που μπορείς να βάλεις το βράδυ στο νησί | ediva.gr

]]>

Αν είσαι από τις τυχερές που είναι ή θα πάνε διακοπές σε κάποιο νησί τότε πρέπει να ντυθείς και κατάλληλα. Ειδικά τα βραδινά σου σύνολα θα πρέπει να είναι μελετημένα έτσι ώστε να ταιριάζουν στον καιρό και τη διάθεση του νησιού αλλά και στο προσωπικό σου στυλ. Για το λόγο αυτό, έχουμε μερικές σικ προτάσεις για εσένα για όμορφα και πρακτικά outfits που φοριούνται το βράδυ σε νησί!
Οι διακοπές σε ένα ελληνικό νησί είναι συνήθως αξέχαστες! Αν μάλιστα συνοδεύσεις τα καλοκαιρινά σου βράδια στο νησί με τα κατάλληλα σύνολα θα δείχνεις σούπερ στιλάτη. Ανακάλυψε λοιπόν 5 outfits που μπορείς να βάλεις το βράδυ στο νησί!
5 Βραδινά σύνολα για να φορέσεις στις διακοπές σε νησί!

1. Λευκή παντελόνα με τοπ

Μια λευκή παντελόνα είναι το απόλυτο κομμάτι της καλοκαιρινής σου γκαρνταρόμπας! Και φυσικά επιβάλλεται να την πάρεις μαζί σου στις διακοπές! Αποτελεί ένα τέλειο παντελόνι για τα βράδια στο νησί αφού είναι στιλάτη, αέρινη και συνδυάζεται εύκολα. Φόρεσε την με ένα crop top και θα είσαι έτοιμη για υπέροχα βράδια στο νησί!

Δες επίσης: 6 Essential κομμάτια για την καλοκαιρινή σου ντουλάπα!
2. Μάξι slip dress

Τα slip dresses είναι μια μεγάλη τάση της μόδας. Εξάλλου, είναι πολύ κομψά και σικ! Αν λοιπόν θέλεις να ντυθείς κάπως καλύτερα στις διακοπές ένα μάξι slip dress είναι μια άνετη και όμορφη επιλογή. Προτίμησε ένα μακρύ φόρεμα καθώς τα μελτέμια στα περισσότερα νησιά θα σε δυσκολέψουν αν φορέσεις κάτι κοντό.
Δες επίσης: Κομψοί τρόποι να φορέσεις ένα slip dress το καλοκαίρι

]]>

3. Co-ord set με παντελόνι

Ένα co-ord set με παντελόνι είναι ότι πρέπει για το νησί. Εξάλλου, μην ξεχνάς ότι τα βράδια στο νησί έχει δροσιά οπότε ένα μακρύ παντελόνι είναι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss