5 pro tips για να φοράς τη μάσκαρά σου τέλεια από εδώ και στο εξής

Κάντο όπως οι ειδικοί… 

Η μάσκαρα είναι ένα από τα πιο πολύτιμα και πιο απλά προϊόντα που έχουμε στο νεσεσέρ μας. Βγάζουμε το ραβδάκι από το tube, το περνάμε στις βλεφαρίδες μας και εκείνες γίνονται πιο μακριές, πυκνές και έντονες. Η μάσκαρα από μόνη της ομορφαίνει τις βλεφαρίδες αλλά η σωστή χρήση της μάσκαρα μπορεί να κάνει πανέμορφες τις βλεφαρίδες. Αυτό θα ανακαλύψεις εδώ σήμερα.

Βλέπεις, οι ειδικοί έχουν εξελίξει την τεχνική της εφαρμογής της μάσκαρα και με 5 πολύ απλές συμβουλές, μπορείς να κάνεις τις βλεφαρίδες σου 10 φορές πιο όμορφες με την ίδια μάσκαρα που χρησιμοποιούσες πάντα. Όχι, δεν είναι κάτι πολύ πλοκο ούτε θα πρέπει να κάνεις κάτι σπουδαίο.

Μέσα από δοκιμές και τεστ, οι ειδικοί έχουν ανακαλύψει πως να κρατάς τη μάσκαρα, πως ακριβώς να την περνάς από τις βλεφαρίδες σου και κυρίως, ποιο βουρτσάκι θα σε βοηθήσει περισσότερο σύμφωνα με τις βλεφαρίδες που έχεις. Μόλις 5 βήματα λοιπόν σε χωρίζουν τις βλεφαρίδες σου από το να είναι όχι απλά όμορφες αλλά πανέμορφες.

Κάνε τώρα ένα scroll για να πας στην παρακάτω gallery και να ανακαλύψεις τα 5 πολυτιμότερα mascara tips που θα διαβάσεις ποτέ και εφάρμοσέ τα την επόμενη φορά που θα βγάλεις το ραβδάκι από το tube…

Διάβασε ακόμα: Mega guide: 30 μάσκαρα που αξίζει να αγοράσεις πριν φύγεις για διακοπές

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss