5 Σεπτεμβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με την Σελήνη στον Καρκίνο να επηρεάζει τις εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, δεν αποκλείεται να διαπιστώσεις ότι κάτι για το οποίο πάσχιζες σε αυτόν τον τομέα δεν ήταν τελικά στο χέρι σου, αφού η «δουλειά» ήταν… στημένη! Από την άλλη, μπορείς να αναδείξεις τις ανθρωπιστικές κλίσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να μη θεωρείς δεδομένες τις αγνές προθέσεις ατόμων του περιβάλλοντός σου, ας είσαι, λοιπόν, πιο υποψιασμένος/η για το… χειρότερο! Επιπλέον, στις μετακινήσεις σου υπάρχει αυξημένη πιθανότητα ταλαιπωρίας κι αν δεν είναι μεγάλη ανάγκη, προτίμησε να επικεντρωθείς στην εκμάθηση πραγμάτων ή μιας τεχνικής.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Σήμερα, ενδέχεται να πέσεις θύμα μιας δόλιας στρατηγικής που αποσκοπεί στην υφαρπαγή των κεκτημένων σου, είτε πρόκειται για χρήματα-αγαθά είτε για τα δικαιώματά σου. Επιπλέον, οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός/η στη διαχείριση των οικονομικών σου, αφού η Σελήνη στον Καρκίνο σε κάνει επιρρεπή σε καταναλωτικά «ολισθήματα».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, ενδέχεται να προκύψουν ποικίλες καταστάσεις, που από τη μια πλευρά θα σε… μπερδέψουν, αν δεν έχεις συγκεκριμένη στόχευση κι αφεθείς στην κυκλοθυμία σου, από την άλλη όμως, θα εμψυχώσεις κόσμο που υποφέρει, μοιράζοντας αγκαλιές!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Η Σελήνη στον Καρκίνο σου ζητά να «κλέψεις» χρόνο για να ξεκουραστείς και να μείνεις μακριά από όλα εκείνα που σε φθείρουν ψυχικά. Είναι, μάλιστα, πιθανό να δεις ένα «σημαδιακό» όνειρο ή να ενεργοποιηθεί ο… φύλακας άγγελός σου, γι’ αυτό δώσε μεγαλύτερη σημασία στα μηνύματα που σου στέλνει το σύμπαν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε θέλει υποψιασμένο/η στις φιλίες, αλλά και στις συλλογικές δράσεις σου, αφού κάτι ύποπτο «παίζεται» πίσω από την πλάτη σου και κάποιος/α πάει να επωφεληθεί προσωπικά σε βάρος σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις επιτυχώς μια οικονομική ή επαγγελματική υπόθεσή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε θέλει να πρωταγωνιστείς σε μια σειρά από καταστάσεις, που μπορεί να μην είναι κι ευχάριστες ή επωφελείς για σένα, γι’ αυτό καλό είναι να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, ώστε, όχι μόνο να αποφύγεις τα χειρότερα, αλλά να έχεις και κέρδη από μια ενδεχόμενη κρίση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε παροτρύνει να είσαι ακόμη πιο καχύποπτος/η στις επαφές σου! Επιπλέον, στις μετακινήσεις σου ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από αναποδιές, γι’ αυτό επικεντρώσου στις πνευματικές αναζητήσεις σου. Παράλληλα, καλείσαι να μοιράσεις τον χρόνο σου ανάμεσα σε αυτά που πρέπει να γίνουν και σε εκείνα που σε χαλαρώνουν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Σελήνη στον Καρκίνο σου θυμίζει ότι δεν παίζουν όλοι τίμια, ιδιαίτερα όταν διακυβεύονται συμφέροντα κι αν δεν προσέξεις, είναι πιθανό να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης ή κυκλωμάτων που λυμαίνονται τον χώρο σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να προκύψει μια αναστάτωση στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Με την Σελήνη απέναντί σου να δημιουργεί τετελεσμένα και αδιέξοδα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, πρόσεξε, μήπως τελικά σε εκμεταλλευτούν. Από την άλλη πλευρά, θα σου δοθεί η δυνατότητα να αναδείξεις το ταλέντο σου στη διαχείριση κρίσεων, αλλά και σε «σοφές» παρεμβάσεις στις ζωές των άλλων!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη στον Καρκίνο, το πρώτο που θα πρέπει να προσέξεις είναι η υγεία και η διατροφή σου. Φρόντισε, λοιπόν, να κρατάς το μέτρο στο τι τρως ή τι πίνεις και να μην εκθέτεις τον εαυτό σου σε ενδεχόμενες ιώσεις ή μολύνσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Με την Σελήνη στον Καρκίνο να σε κάνει πολύ πιο υποκειμενικό/η και αισθηματία, θα δυσκολευτείς αρκετά για να δεις την «κακοτοπιά» στα προσωπικά σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, οι δημιουργικές και καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου βρίσκονται στο φόρτε τους κι ίσως έχεις μια μοναδική έμπνευση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss