5 Τάσεις στη χειμωνιάτικη διακόσμηση για το 2022-2023 | ediva.gr

]]>

Ο χειμώνας είναι η εποχή του χρόνου που περνάμε τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι μας. Είναι σημαντικό λοιπόν να δείχνει όμορφο και προσεγμένο για να φτιάχνει τη διάθεση μας. Κάθε χρονιά βέβαια έχει τα δικά της decor trends. Έτσι και φέτος, αξίζει να ενημερωθείς για τις τάσεις στη χειμωνιάτικη διακόσμηση για το χειμώνα 2022-2023 έτσι ώστε το σπίτι σου να δείχνει στιλάτο.
Πράγματι, ένα σπίτι που συμβαδίζει με τα trends της εποχής μπορεί να αποτελέσει το τέλειο καταφύγιο. Μάλιστα, κύριος στόχος ενός σπιτιού το χειμώνα είναι να δείχνει φιλόξενο και ζεστό. Δες λοιπόν τις 5 τάσεις στη χειμωνιάτικη διακόσμηση για το 2022-2023!
Πως να διακοσμήσεις το σπίτι σου το φετινό χειμώνα!

1. Διακόσμησε με γήινα χρώματα με μερικές σκούρες πινελιές

Κάποιες τάσεις έχουν έρθει για να μείνουν! Μια από αυτές είναι τα γήινα χρώματα στη διακόσμηση, τα οποία είναι διαχρονικά και κομψά, ανεξάρτητα από την εποχή. Για να δώσεις όμως ένα χειμωνιάτικο vibe στο σπίτι σου μπορείς να εμπλουτίσεις τη διακόσμηση με μερικές σκούρες πινελιές. Εξάλλου, τα σκούρα χρώματα έχουν την ικανότητα να κάνουν ένα χώρο ατμοσφαρικό και ζεστό. Θα προσθέσει πολύ στυλ λοιπόν αν το δοκιμάσεις!

Δες επίσης: 5 Τρόποι να ανανεώσεις το σπίτι με λίγα χρήματα
2. Πες ναι στο μπουκλέ ύφασμα

Το χειμώνα στόχος μας είναι να γίνει το σπίτι ζεστό, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά. Χρειάζεσαι λοιπόν ζεστά υφάσματα! Και ενώ υπάρχουν πολλά τέτοια, αυτό που αποτελεί τη μεγαλύτερη τάση φέτος είναι το μπουκλέ. Έτσι, θα βρεις τόσο ολόκληρα έπιπλα από μπουκλέ ύφασμα, όπως πολυθρόνες ή καναπέδες, όσο και αξεσουάρ, όπως ριχτάρια και υφάσματα για μαξιλάρια για να διαλέξεις ότι χρειάζεσαι.
Δες επίσης: 6 Ιδέες για να κάνεις το σαλόνι να φαίνεται ακριβό

]]>

3. Βάλε το δέρμα στ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss