5 Τάσεις στη διακόσμηση μπαλκονιού το Καλοκαίρι 2022 | ediva.gr

]]>

Το καλοκαίρι το μπαλκόνι γίνεται το επίκεντρο του σπιτιού μας! Αν λοιπόν έχεις ένα σπίτι με βεράντα τότε σίγουρα θα θέλεις να την κάνεις να δείχνει όμορφη και μοντέρνα ώστε να τραβάει εσένα και τους καλεσμένους σου. Ποιες είναι όμως οι νέες τάσεις στη διακόσμηση του μπαλκονιού για το Καλοκαίρι του 2022;
Κάθε χρόνο υπάρχουν νέα πράγματα που έρχονται στο φως για τη διακόσμηση των εξωτερικών χώρων. Το ίδιο ισχύει και φέτος! Ανακάλυψε λοιπόν 5 τάσεις στη διακόσμηση μπαλκονιού το Καλοκαίρι 2022!
5 Φρέσκιες ιδέες για τη διακόσμηση της βεράντας το 2022

1. Προτίμησε τα φυσικά υλικά

Η διακόσμηση τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού χώρου τείνει προς πιο φυσικά υλικά, τα οποία δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον αλλά δείχνουν και πολύ στιλάτα. Για παράδειγμα, έπιπλα από ρατάν, ψάθινα διακοσμητικά και στοιχεία από ξύλο μπορούν να συνθέσουν ένα απόλυτα μοντέρνο μπαλκόνι για το καλοκαίρι 2022!

Δες επίσης: 5 Ιδέες να ανανεώσεις τη βεράντα με λίγα χρήματα
2. Φτιάξε έναν κάθετο κήπο

Οι κάθετοι κήποι αποτελούν μια μεγάλη τάση στη διακόσμηση των εξωτερικών χώρων. Είναι μια τέλεια ιδέα ειδικά αν έχεις ένα μικρό μπαλκόνι και δεν έχεις πολύ χώρο για τις γλάστρες σου. Εκμεταλλευόμενη τους τοίχους μπορείς να τοποθετήσεις εκεί τα φυτά σου και να μετατρέψεις το χώρο σε μια πράσινη όαση!
Δες επίσης: 5 Υπέροχα καλοκαιρινά λουλούδια για το μπαλκόνι σου!

]]>

3. Πες ναι σε ένα δάπεδο με μοτίβο

Το πάτωμα σε μια βεράντα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην τελική του εικόνα! Αυτό όμως που θα κάνει τη βεράντα σου ιδιαίτερα φρέσκια φέτος είναι να τοποθετήσεις ένα πάτωμα με μοτίβο. Μια τέτοια επιλογή θα προσδώσει στυλ και χαρακτήρα στη βεράντα σου, ενώ ταυτόχρονα θα καλύψει τυχόν φθορές ή ελαττώματα του παλιού δαπέδου.
Δες επίσης: 5 Ιδέες για να διακοσμήσεις ένα μοντέρνο μπαλκόνι!
4. Διακόσμησε σε γήινα χρώματα

Η βεράντα συνήθως αποτελεί το ησυχαστήριο μας ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Έτσι, για να αποπνέει ηρεμία το μπαλκόνι είναι καλύτερα να το διακοσμήσεις σε γήινα χρώματα. Εκτός του ότι αποτελούν μια εγγυημένη επιλογή είναι ότι πρέπει για να χαλαρώνεις ανενόχλητη!
Δες επίσης: Ιδέες για μια ονειρεμένη μικρή βεράντα από τα ΙΚΕΑ
5. Εμπλούτισε το φωτισμό της βεράντας

Ένα μεγάλο λάθος που κάνουμε συχνά όταν διακοσμούμε τη βεράντα είναι ότι δεν δίνουμε βάση στο φωτισμό. Κακώς όμως γιατί αυτό είναι ικανό να μεταμορφώσει το μπαλκόνι! Για το λόγο αυτό, το 2022 εμπλούτισε το φωτισμό του μπαλκονιού με ρομαντικά λαμπάκια κρεμασμένα γύρω από τα κάγκελα ή από τα έπιπλα. Ενισχυτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμα και μερικά κεριά για να έχεις την απόλυτα μοντέρνα βεράντα!

]]>


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss