5 Tips για ένα κομψό καθημερινό ντύσιμο!

Το να μπορείς να ντύνεσαι κομψά και στιλάτα καθημερινά δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μπορεί λοιπόν να ρίχνεις την μεγαλύτερη προσοχή σου στα πιο formal outfits σου ακολουθώντας πιστά ορισμένα tips, αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να παραμελείς το καθημερινό ντύσιμο. Ευτυχώς δε χρειάζεσαι πολλά για να δείχνεις περιποιημένη φορώντας ακόμα και απλά ρούχα.

Πράγματι, το casual ντύσιμο ίσως είναι πιο δύσκολη υπόθεση από το πιο επίσημο καθώς το προσέχουμε λιγότερο, άρα είναι και πιο εύκολο να υποπέσουμε σε λάθη. Δες λοιπόν 5 tips για ένα κομψό καθημερινό ντύσιμο που θα σε διευκολύνουν!

5 Συμβουλές για να ντυθείς στιλάτα κάθε μέρα!

1. Επένδυσε σε κομμάτια μπαλαντέρ

Υπάρχουν μερικά κομμάτια που είναι διαχρονικά, κομψά και ταιριάζουν απόλυτα σε ένα casual outfit. Τέτοια κομμάτια είναι ένα δερμάτινο μπουφάν, ένα κλασικό τζιν παντελόνι, ένα λευκό πουκάμισο, ένα μαύρο σακάκι. Έχοντας τέτοια κομμάτια στη ντουλάπα σου είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις ένα όμορφο σύνολο που μπορεί να φορεθεί με ευκολία και στυλ τις καθημερινές. Αξίζει λοιπόν να επενδύσεις σε τέτοια κομμάτια μπαλαντέρ και να ξοδέψεις λίγα παραπάνω απ’ ότι δίνεις για πιο trendy ρούχα αφού με τη σωστή φροντίδα μπορούν να σου κρατήσουν μια ζωή.

Δες επίσης: 5 Φούστες που δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα σου!

2. Δώσε βάση στα αξεσουάρ

Το ότι πρόκειται για καθημερινό ντύσιμο δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να το εμπλουτίσεις με αξεσουάρ. Εξάλλου, ένα σύνολο μπορεί να απογειωθεί με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Επιπλέον, ακόμα και τα ίδια ρούχα μπορούν να μοιάζουν διαφορετικά αν συνδυαστούν με διαφορετικά αξεσουάρ κάθε φορά. Ένα ζευγάρι κρίκοι, ένα ρολόι, μια ζώνη, ένα μίνιμαλ κρεμαστό, hair accessories και φυσικά μια κομψή τσάντα μπορούν να ολοκληρώσουν το στυλ σου και να πάνε το σύνολο σε άλλο επίπεδο.

Δες επίσης: 12 Νέες τάσεις στις γυναικείες τσάντες & γυαλιά για το 2021

3. Το στρώσιμο είναι το παν

Ακόμα και στα ρούχα που φοράς κάθε μέρα πρέπει να επιζητάς την τέλεια εφαρμογή. Το πως σου στρώνει ένα ρούχο μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ κομψού και πρόχειρου. Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος να ξοδέψεις πολλά σε ένα φόρεμα που όμως δεν κάθεται καλά επάνω στο σώμα σου. Αυτό που χρειάζεσαι είναι μια καλή μοδίστρα που θα σου κάνει μικροδιορθώσεις σε όποια ρούχα σου χρειάζεται ώστε να μοιάζουν ραμμένα επάνω σου.

Δες επίσης: 5 Must have φθινοπωρινά φορέματα που χρειάζεσαι!

4. Εξισορρόπησε το πάνω με το κάτω μέρος

Η ισορροπία είναι πολύ σημαντική στα σύνολα που φτιάχνουμε καθώς δημιουργεί ένα πιο όμορφο αποτέλεσμα οπτικά. Αυτό ισχύει πάντα, ακόμα κι όταν μιλάμε για το καθημερινό μας ντύσιμο. Αν λοιπόν έχεις επιλέξεις να δώσεις όγκο στο επάνω μέρος του σώματος σου τότε πρέπει να κρατήσεις πιο ήσυχο το κάτω μέρος. Φυσικά ισχύει και το αντίστροφο.

Δες επίσης: 5 Ρούχα που θα απογειώσουν την φθινοπωρινή ντουλάπα σου!

5. Μη φοβάσαι τα patterns

Το καθημερινό ντύσιμο είναι η τέλεια ευκαιρία να πειραματιστείς και να φορέσεις τα patterns που σου αρέσουν. Δε χρειάζεται όλα τα ρούχα στη ντουλάπα σου να είναι μονόχρωμα και basic. Τα μοτίβο είναι αυτά που θα κάνουν το στυλ σου πιο ενδιαφέρον, γι’ αυτό πρέπει να τα εντάξεις στα casual outfit σου. Ακόμα, αν οι συνδυασμοί είναι το φόρτε σου μη φοβηθείς να φορέσεις διαφορετικά patterns!

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss