5 Tips για να απογειώσεις ένα total leather look!

Το δέρμα είναι το αγαπημένο χειμωνιάτικο ύφασμα! Και γιατί όχι άλλωστε, αφού είναι ζεστό αλλά και στιλάτο! Μάλιστα, φέτος το χειμώνα δεν υπάρχει λόγος να μην τολμήσεις ένα total leather look, αρκεί βέβαια να ακολουθήσεις μερικές απλές συμβουλές.

Υπάρχει τρόπος λοιπόν να φορέσεις ένα δερμάτινο outfit και να μη θυμίζεις μηχανόβια αλλά να αποπνέεις στυλ και δυναμισμό. Δες 5 tips για να απογειώσεις ένα total leather look!

Πώς να φορέσεις σωστά ένα δερμάτινο σύνολο!

1. Συνδύασε ένα μαντήλι ή κασκόλ

Το τέλειο αξεσουάρ για να φορέσεις με το δερμάτινο outfit είναι ένα μαντήλι που θα δώσει αέρα διαφορετικότητας στο look σου. Τις κρύες μέρες μπορείς να αντικαταστάσεις το μαντήλι με ένα μάλλινο κασκόλ που θα δώσει και πάλι μια διαφορετική πινελιά στο total leather outfit σου αλλά θα σε διατηρεί και ζεστή.

Δες επίσης: 4 Τρόποι για να φορέσεις με στυλ μια εσάρπα!

2. Φτιάξε ένα μονόχρωμο σύνολο με δέρμα

Αν ακόμα δεν είσαι σίγουρη ότι μπορείς να φορέσεις σωστά το δέρμα και θέλεις να κινηθείς σε safe τόνους τότε μπορείς να ξεκινήσεις από ένα μονόχρωμο σύνολο με δέρμα. Φόρεσε λοιπόν ένα δερμάτινο παντελόνι ή φούστα με ένα δερμάτινο πουκάμισο ή μια ολόσωμη φόρμα με ένα δερμάτινο πανωφόρι, όλα στο ίδιο χρώμα. Έτσι, δεν μπορεί να πάει τίποτα στραβά με το μονόχρωμο δερμάτινο σύνολο σου!

Δες επίσης: Πως να φορέσεις τη μονοχρωμία στα ρούχα!

3. Φόρεσε παπούτσια με άλλη υφή ή άλλο στυλ

Μπορεί μια δερμάτινη μπότα να είναι η προφανής επιλογή όταν μιλάμε για ένα δερμάτινο σύνολο αλλά δεν είναι και η μοναδική. Αν θέλεις να δείχνεις μοντέρνα μπορείς να δοκιμάσεις ένα άλλο στυλ παπουτσιού, όπως είναι τα sneakers. Με τον τρόπο αυτό θα χαλαρώσεις το look, μιας που το δέρμα μερικές φορές μπορεί να δείχνει βαρύ. Εκτός από τα δερμάτινα λευκά sneakers μπορείς να συνδυάσεις και ένα ζευγάρι καστόρινα αθλητικά για να δώσεις μια ποικιλία στις υφές.

Δες επίσης: Η Μόδα στα Γυναικεία Παπούτσια για το Χειμώνα 2021

4. Δοκίμασε εναλλακτικά δερμάτινα πανωφόρια

Το πιο δημοφιλές δερμάτινο πανωφόρι είναι φυσικά το δερμάτινο jacket. Ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό πανωφόρι που μπορείς να φορέσεις σε ένα leather outfit. Μια δερμάτινη καπαρντίνα για παράδειγμα είναι μια κλασική επιλογή που όμως ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Επίσης, ένα δερμάτινο σακάκι μπορεί να φορεθεί πολύ άνετα πάνω από τα δερμάτινα ρούχα σου.

Δες επίσης: 20 Ιδέες για να διαλέξεις τι πανωφόρι να βάλεις με το φόρεμα!

5. Μη φοβάσαι το δερμάτινο κοστούμι

Τα κοστούμια είναι μια κομψή επιλογή για ένα office look αλλά και για πολλά παραπάνω! Αν όμως έχεις κουραστεί με τα κλασικά κοστούμια τότε μη φοβάσαι να δοκιμάσεις ένα δερμάτινο κοστούμι. Συνδύασε λοιπόν το δερμάτινο παντελόνι με ένα ασορτί δερμάτινο σακάκι και θα έχεις φτιάξει ένα πολύ σύγχρονο και διαφορετικό κοστούμι.

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss