5 Tips για να διαλέξεις το ιδανικό σκουφάκι για εσένα!

Τώρα που βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα μερικά ζεστά αξεσουάρ έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι  της καθημερινότητας μας. Θα σου δείξω πως να διαλέξεις το ιδανικό σκουφάκι για εσένα, μέσα από πέντε απλές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις αυτό που θα σου ταιριάζει τέλεια.

Είτε σου αρέσουν τα έντονα χρώματα είτε τα πιο ουδέτερα, θα δεις πως να επιλέγεις αυτό που σου ταιριάζει ανάλογα το μακιγιάζ, την περίσταση και το συνδυασμό με τα υπόλοιπα ρούχα. Ανακάλυψε τα 5 σημαντικότερα tips για να φορέσεις το τέλειο σκουφάκι, παρακάτω.

5 Συμβουλές για να διαλέξεις το ιδανικό σκουφάκι για εσένα!

1) Συνδύασε το σκουφάκι με το κασκόλ

Για να έχεις ένα αρμονικό αποτέλεσμα στο look σου προσπάθησε να συνδυάσεις το κασκόλ με το σκουφάκι σου και σίγουρα το αποτέλεσμα θα ειναι όμορφο και κομψό. Για τις πιο νεαρές ηλικίες παίξε με χρωματισμούς όπως το γαλάζιο, το πράσινο, το μπλε, το μοβ και το ροζ, ενώ για τις πιο μεγάλες ηλικίες το μπεζ, καφέ, ζαχαρί, λευκό και μαύρο είναι τέλεια χρώματα που δένουν με τα περισσότερα ρούχα.

Μπορείς να δεις εδώ 7 Συνδυασμοί ρούχων κατάλληλοι για χιονοδρομικό!

2) Έντονο μακιγιάζ και σκουφάκι

εντονο μακιγιαζ και χρωμα σε σκουφακι

εντονο μακιγιαζ και χρωμα σε σκουφακι

Για εσένα που αγαπάς το πιο έντονο μακιγιάζ στην καθημερινότητά σου, τόλμησε να το συνδυάσεις με ένα σκουφάκι σε έντονη απόχρωση που θα κάνει το όλο look πιο παιχνιδιάρικο και μοντέρνο. Δες εδώ Τα trends στα γυναικεία αξεσουάρ για το 2021

3) Καθημερινό σκουφάκι σε ουδέτερο χρώμα

χρωμα ζαχαρι για καθημερινο στυλ

χρωμα ζαχαρι για καθημερινο στυλ

Το ουδέτερο χρώμα στα αξεσουάρ όπως το σκουφάκι ταιριάζει τέλεια σε κάθε τύπο γυναίκας και σε κάθε ηλικία. Για μια πιο ασφαλής επιλογή που θα μπορείς εύκολα να συνδυάζεις με τα πάντα, ένα λευκό, μπεζ ή ζαχαρί σκουφάκι είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Μπορείς να δεις εδώ 11 Υπέροχοι τρόποι για να φορέσεις το μαντήλι ή το κασκόλ σου!

4) Φλούο χρώμα σε σκουφάκια-τάση για φέτος

φλουο χρωματα σε σκουφακια

φλουο χρωματα σε σκουφακια

Τα φλούο χρώματα στα αξεσουάρ είναι τάση για φέτος και σίγουρα ταιριάζουν σε εσένα που αγαπάς τις έντονες αποχρώσεις για τον χειμώνα, Συνδύασε τα με το καθημερινό σου look και με πιο έντονο μακιγιάζ για πιο όμορφο αποτέλεσμα.

Μπορείς να δεις εδώ 5 Vintage ρούχα και αξεσουάρ για τέλειο στυλ!

5) Δοκίμασε να παίξεις με έντονες αποχρώσεις σε ρούχα και σκουφάκι

εντονο σκουφακι και ρουχα

εντονο σκουφακι και ρουχα

Τόλμησε να κάνεις συνδυασμούς που δένουν μεταξύ τους χρωματικά όπως το πράσινο με το κίτρινο, το ροζ με το μοβ,το μπλε με το πορτοκαλί και εντυπωσίασε με το μοναδικό σου στυλ.

Μπορείς να δεις επίσης Πως να φορέσεις ένα πλεκτό γιλέκο με στυλ τον χειμώνα!

Αυτά τα απλά tips για να διαλέξεις το ιδανικό σκουφάκι για εσένα, θα σου λύσουν τα χέρια και θα σε κάνουν να έχεις πάντα ένα όμορφο και μοντέρνο look που εντυπωσιάζει.

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss