5 tips για να ντυθούμε στο lockdown από τα διασημότερα brands του πλανήτη

Η Εβδομάδα Μόδας είναι ανέκαθεν ο χώρος που αποθεώνει τη μόδα, αλλά, φέτος, είναι και η πηγή έμπνευσης του στυλ της καραντίνας.

Αυτοί οι μήνες που διανύουμε είναι πολύ διαφορετικοί από τα όσα έχουμε συνηθίσει. Και αυτό αναφέρεται στον τρόπο που βλέπουμε και αλληλεπιδράμε με τα πάντα γύρω μας. Μία καθημερινότητα διαφορετική από την κανονική, στην οποία αναγκαστικά πρέπει να κάνουμε κάποιες μεταρρυθμιστικές αλλαγές.

Οι Εβδομάδες Μόδας διεξήχθηκαν φέτος, γιατί ο χώρος και οι δημιουργοί του δεν θέλησαν να αφήσουν την πανδημία να στερήσει και από αυτόν τον τομέα την επαφή του με τον κόσμο. Απλώς, αναμενόμενα, έπρεπε να το κάνουν σε ένα τροποποιημένο για τα δεδομένα πλαίσιο.

Η τεχνολογία στάθηκε για μία ακόμα φορά σωτήρας της κατάστασης. Η παρουσίαση των ρούχων έγινε υπό την ψηφιακή της μορφή και όλοι οι διάσημοι οίκοι μόδας βρέθηκαν να παρελαύνουν στους digital χώρους που ετοίμασαν οι ιθύνοντες, προσφέροντας το θέαμα που τόσο αποζητούσε το κοινό.

Το βλέμμα μας, λοιπόν, κοντοστάθηκε σε πολλά highlights τις εβδομάδες που προηγήθηκαν. Ανάμεσα σε αυτά, ξεχώρισαν διάφορες συλλογές, όπως της Gabriella Hearst και της Bathseva Hay, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

Αυτές είναι που ουσιαστικά μάς έδωσαν μερικά tips σχετικά με το στυλ του lockdown, με το πώς θα το αναβαθμίσουμε και τι θα κρατήσουμε ακόμα και όταν αυτό αρθεί και δεν είναι πια μαζί μας.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τα δεις.

Δες επίσης: Τα 8 καλύτερα fashion tips όλων των εποχών από την γκαρνταρόμπα των royals

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss