5 Tips διακόσμησης για μια εντυπωσιακή τραπεζαρία!

Η τραπεζαρία είναι ένας χώρος όπου περνάμε καθημερινά όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας.  Για το λόγο αυτό θα ήταν όμορφο ο χώρος αυτός να είναι διακοσμημένος με τρόπο που να μας εμπνέει. Ευτυχώς δε χρειάζονται πολλά για να φτιάξεις την τραπεζαρία των ονείρων σου, εκτός από μερικά απλά tips διακόσμησης.

Πράγματι, ένα τραπέζι και μερικές καρέκλες δεν αρκούν για να φτιάξεις έναν κομψό χώρο. Δες μερικά tips διακόσμησης για μια εντυπωσιακή τραπεζαρία!

Πώς να διακοσμήσεις στιλάτα την τραπεζαρία σου!

1. Διακόσμησε με φυτά

Τα φυτά είναι ικανά να ζωντανέψουν και να ομορφύνουν οποιοδήποτε δωμάτιο. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για την τραπεζαρία! Δεν είναι ανάγκη να τοποθετήσεις τα φυτά σου επάνω στο τραπέζι, αφού μπορείς να διακοσμήσεις με αυτά και το γύρω χώρο. Διάλεξε λοιπόν μερικά εντυπωσιακά φυτά εσωτερικού χώρου και θα δεις την αλλαγή!

Δες επίσης: 5 Φυτά που θα δώσουν προσωπικότητα στο σπίτι σου!

2. Διάλεξε ένα εντυπωσιακό φωτιστικό

μοντέρνα τραπεζαρία εντυπωσιακό φωτιστικο

μοντέρνα τραπεζαρία εντυπωσιακό φωτιστικο

Ο φωτισμός επάνω από το τραπέζι σου παίζει σημαντικό ρόλο. Αντί όμως να διαλέξεις ένα basic φωτιστικό προτίμησε κάποιο που θα κάνει τη διαφορά. Ένας μοντέρνος πολυέλαιος, ένα μεγάλο ψάθινο φωτιστικό ή ένα industrial εναλλακτικό φωτιστικό είναι μερικές μόνο ιδέες. Δες ποιο ταιριάζει στο στυλ διακόσμηση του χώρου και επίλεξε το κατάλληλο.

Δες επίσης: 5 Προτάσεις για εντυπωσιακό φωτισμό στη τραπεζαρία!

3. Μην ξεχνάς να διακοσμήσεις κατάλληλα τον τοίχο

τραπεζαρία gallery wall tips διακόσμησης τραπεζαρία

τραπεζαρία gallery wall tips διακόσμησης τραπεζαρία

Ο τοίχος πίσω από το τραπέζι σου καλύπτει μεγάλη επιφάνεια, επομένως αν θέλεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα δεν πρέπει να τον ξεχνάς. Οι επιλογές για να τον διακοσμήσεις είναι άπειρες! Ένας μεγάλος καθρέπτης, ένας εντυπωσιακός πίνακας ή ακόμα και ένα gallery wall μπορούν να αποτελέσουν τέλειες διακοσμητικές ιδέες!

Δες επίσης: 5 Ιδέες για να διακοσμήσεις τους τοίχους του σαλονιού!

4. Μην απορρίπτεις τα στρογγυλά τραπέζια

στρογγυλό τραπέζι μαύρες καρέκλες

στρογγυλό τραπέζι μαύρες καρέκλες

Μπορεί να έχεις συνηθίσει να βλέπεις τα ορθογώνια τραπέζια αλλά μια όμορφη και λιγότερο κοινή ιδέα είναι οι ροτόντες, δηλαδή τα στρογγυλά τραπέζια. Μάλιστα, αποτελούν μια καλύτερη λύση αν δεν έχεις μεγάλο χώρο, αφού δεν πιάνουν τόσο χώρο. Αν λοιπόν είσαι σε αναζήτηση νέου τραπεζιού τότε μην απορρίπτεις τα στρογγυλά από τις επιλογές σου!

Δες επίσης: Τι φωτιστικό να βάλεις στο σαλόνι για καλό φωτισμό!

5. Διακόσμησε με ένα εντυπωσιακό centerpiece

τραπεζαρία δίσκος pampas grass Πώς να φροντίσεις σωστά τα φυτά εσωτερικού χώρου!

τραπεζαρία δίσκος pampas grass Πώς να φροντίσεις σωστά τα φυτά εσωτερικού χώρου!

Η διακόσμηση του τραπεζιού μπορεί να αποτελέσει πραγματικά μια τέχνη, αφού μπορείς να αφήσεις τη φαντασία σου να δράσει ελεύθερα. Μια όμορφη σύνθεση με ένα δίσκο, ένα βάζο με pampas grass και κεριά μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ κομψό centerpiece. Μάλιστα, μπορείς να ανανεώνεις το centerpiece σου ανάλογα με την εποχή ώστε να αλλάζει εικόνα το τραπέζι σου!

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss