5 Τρόποι να διατηρείσαι δροσερή στις ζέστες του καλοκαιριού | ediva.gr

]]>

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι η αγαπημένη εποχή πολλών αλλά το μεγάλο του μειονέκτημα είναι σίγουρα η έντονη ζέστη! Και ειδικά φέτος οι ζέστες ξεκίνησαν νωρίς! Ωστόσο, όσο ζεστό κι αν είναι το φετινό καλοκαίρι υπάρχουν τρόποι να διατηρείσαι δροσερή και να αντέχεις πιο πολύ τις υψηλές θερμοκρασίες χωρίς να χρειάζεται να είσαι όλη την ώρα κάτω από ένα κλιματιστικό.

Αν κι εσύ δεν αντέχεις την αφόρητη ζέστη του καλοκαιριού τότε μην απογοητεύεσαι! Με τις σωστές επιλογές και κινήσεις η θερμοκρασία μπορεί να γίνει πολύ πιο υποφερτή! Υπάρχουν 5 τρόποι να διατηρείσαι δροσερή στις ζέστες του καλοκαιριού!
5 Απλά και αποτελεσματικά tips για να αντέξεις πιο εύκολα τη ζέστη!

1. Φόρεσε τα σωστά υφάσματα ρούχων

Ένα μεγάλο λάθος που κάνουμε το καλοκαίρι είναι ότι δεν προσέχουμε τη σύνθεση των ρούχων μας. Μπορεί να φροντίζουμε ώστε να είναι κοντά και ανοιχτά αλλά το ύφασμα του ρούχου σου είναι πιο σημαντικό! Έτσι, το καλοκαίρι πρέπει να διαλέγεις ρούχα από δροσερά υφάσματα που αναπνέουν και δε σε κάνουν να ασφυκτιάς. Μια πολύ καλή επιλογή λοιπόν είναι τα βαμβακερά ρούχα που θα σε κρατήσουν πιο δροσερή. Επιπλέον, το λινό είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή για καλοκαιρινά ρούχα και όχι άδικα αφού είναι ιδιαίτερα ανάλαφρο.

2. Ενυδατώσου- Πως να διατηρείσαι δροσερή το καλοκαίρι

Το να παραμένεις ενυδατωμένη είναι ακόμα πιο σημαντικό το καλοκαίρι καθώς θα σε κάνει να γίνεις πιο ανεκτική στις υψηλές θερμοκρασίες. Φυσικά είναι μια πολύ καλή ιδέα να έχεις ένα δροσερό μπουκαλάκι με νερό στην τσάντα σου και να πίνεις ανά τακτά διαστήματα. Οι φυσικοί χυμοί επίσης θα σε κρατήσουν ενυδατωμένη προσφέροντας σου ταυτόχρονα βιταμίνες που μπορεί να έχεις ανάγκη.
3. Προτίμησε τα βαμβακερά σεντόνια

]]>

Πολλές …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss