5 Τρόποι να φορέσεις ένα λευκό πουκάμισο το καλοκαίρι | ediva.gr

]]>

Υπάρχουν ορισμένα κομμάτια- κλειδί που φοριούνται όλες τις εποχές και από όλες τις ηλικίες. Ένα από αυτά είναι το άσπρο πουκάμισο. Είναι αλήθεια λοιπόν ότι με ένα τέτοιο ρούχο μπορείς να φτιάξεις άπειρα σύνολα για πολλές περιστάσεις. Πώς όμως μπορείς να φορέσεις με στυλ ένα λευκό πουκάμισο το καλοκαίρι;
Το καλοκαίρι ένα άσπρο πουκάμισο μπορεί να φορεθεί παντού: από την παραλία μέχρι και το γραφείο. Φυσικά θα πρέπει να ξέρεις πώς να το συνδυάσεις σωστά. Ανακάλυψε λοιπόν 5 τρόπους να φορέσεις ένα λευκό πουκάμισο το καλοκαίρι!
5 Καλοκαιρινοί τρόποι να φορέσεις ένα άσπρο πουκάμισο!
1. Φόρεσε ένα oversized πουκάμισο σαν φόρεμα

Αν έχεις ένα oversized λευκό πουκάμισο το καλοκαίρι μπορείς να το μετατρέψεις σε ένα πολύ στιλάτο μίνι φόρεμα! Μάλιστα, για να δώσεις σχήμα στο σώμα σου και να τονίσεις τη μέση μπορείς πολύ απλά να βάλεις μια ζώνη.
Δες επίσης: 5 Στιλάτοι τρόποι να φορέσεις τζιν το καλοκαίρι!

2. Συνδύασε το με τζιν σορτς

Το τζιν σορτς είναι ένα αγαπημένο καλοκαιρινό ρούχο που φοριέται σχεδόν παντού. Αν ψάχνεις ένα σύνολο πόλης με τζιν σορτς το καλοκαίρι μπορείς πολύ απλά να το συνδυάσεις με ένα λευκό πουκάμισο. Ειδικά αν εμπλουτίσεις το look με μερικά αξεσουάρ θα είσαι πολύ καλοκαιρινή και στιλάτη.
Δες επίσης: 6 Σορτάκια must για την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα!
3. Φόρεσε το λευκό πουκάμισο με biker shorts

]]>

Τα biker shorts είναι μεγάλη τάση της μόδας και αν είσαι από τις τολμηρές που τα φοράνε σίγουρα θα δείχνεις πολύ στιλάτη. Αν όμως θέλεις κάτι πιο αεράτο για να φοράς πάνω από το σορτς σου τότε ένα φαρδύ λευκό πουκάμισο είναι ότι πρέπει! Έτσι, αφενός θα αισθάνεσαι πιο άνετα και αφετέρου θα δείχνεις πιο μοδάτη.
Δες επίσης: Μοντέρνα σύνολα αν είσαι καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο
4. Φτιάξε ένα total white office look με άσπρο πουκάμισο

Δυστυχώς το ντύσιμο το καλοκαίρι δεν αφορά μόνο τις βόλτες και τις παραλίες αλλά και το γραφείο. Ένα λευκό πουκάμισο μπορεί να σε βγάλει από τον προβληματισμό του τι να φορέσεις στη δουλειά το καλοκαίρι. Φτιάξε λοιπόν ένα total white office look με άσπρο πουκάμισο και άσπρο παντελόνι και θα είσαι σούπερ σικ!
Δες επίσης: 5 Λινά ρούχα που θα φοράς όλο το καλοκαίρι
5. Φόρεσε το πουκάμισο σαν beachwear

Για την παραλία σίγουρα χρειάζεσαι κάτι να φοράς πάνω από μαγιό σου. Η πιο απλή, εύκολη και κομψή επιλογή είναι ένα λευκό πουκάμισο που μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους. Δέσε απλά το λευκό πουκάμισο πάνω από το μαγιό σου ή άφησέ το ανοιχτό για να αισθάνεσαι πιο άνετη στη θάλασσα. Το καλό είναι ότι ταιριάζει χρωματικά με ότι μαγιό κι αν έχεις επιλέξει.

]]>


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss