5 Υπέροχα δώρα ορκωμοσίας για τη φίλη σου! | ediva.gr

]]>

Η μέρα της αποφοίτησης είναι μία από τις σημαντικότερες στη ζωή του κάθε ανθρώπου. Εκτός από τη συγκίνηση, τη χαρά και τους εορτασμούς, σημαντικό κομμάτι της ορκωμοσίας είναι και τα δώρα που λαμβάνουν οι απόφοιτοι. Αυτά μπορούν να ποικίλλουν, ανάλογα με το budget, τις προτιμήσεις και τα γούστα του καθενός. Και επειδή τώρα πλησιάζουν οι ημερομηνίες για πολλές τελετές ορκωμοσίας, είναι βέβαιο ότι είσαι σε αναζήτηση δώρων για γνωστούς και φίλους. Αν η αποφοίτηση αφορά κάποια στενή σου φίλη, πρέπει να δώσεις προσοχή στις επιλογές για τα δώρα ορκωμοσίας.
Τι δώρο να πάρεις στη φίλη σου στην ορκωμοσία της!

Ασημένιο κολιέ με ζιργκόν

Τα κοσμήματα είναι διαχρονική και ασφαλής επιλογή για δώρο ορκωμοσίας. Φυσικά η αγορά πρέπει να βασιστεί στο προσωπικό γούστο της φίλης σου, αλλά σε μία τέτοια περίπτωση ενδείκνυται να της πάρεις κάτι καλό και διαχρονικό. Αυτό το πανέμορφο ασημένιο κολιέ με τα κυκλικά μοτίφ και τις λευκές πέτρες ζιργκόν είναι κάτι που σίγουρα θα εκτιμήσει. Μπορεί να το φορέσει από το πρωί έως το βράδυ, καθώς είναι διακριτικό, αλλά και εντυπωσιακό ταυτόχρονα.
Μπορείς να το αποκτήσεις τώρα με -20% έκπτωση εδώ!
Πορτοφόλι Tommy Hilfiger – δώρα ορκωμοσίας

Ένα αξεσουάρ που εκτιμούν πολύ οι γυναίκες είναι φυσικά το πορτοφόλι. Αυτό το υπέροχο πορτοφόλι Tommy Hilfiger από την ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή συλλογή 2022 είναι ιδανικό δώρο, το οποίο θα ενθουσιάσει τη φίλη σου. Σε ροζ και πορτοκαλί τόνους, που δένουν αρμονικά με τις χρυσές λεπτομέρειες, αποτελεί ένα πασπαρτού αξεσουάρ για όλες τις εποχές και εμφανίσεις.
Μη χάσεις την ευκαιρία και απόκτησέ το με -32% έκπτω …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss