5+1 κρέμες για κάθε ανάγκη της λιπαρής σου επιδερμίδας

Δεν έχουν όλες οι λιπαρές επιδερμίδες τις ίδιες ανάγκες 

Έχουμε πει πολλές φορές πως, η κάθε επιδερμίδα είναι ξεχωριστή. Ναι, υπάρχουν τύποι επιδερμίδας όπως λιπαρή, ξηρή, κανονική ή και μεικτή όμως και αυτές δεν είναι όλες ίδιες μεταξύ τους. Μπορεί το δέρμα σου να είναι λοιπόν λιπαρό αλλά δεν έχει ακριβώς τις ίδιες ανάγκες μίας άλλης γυναίκας με λιπαρό δέρμα. Πολλά πράγματα παίζουν λοιπόν ρόλο για την επιλογή της ιδανικής για την επιδερμίδα σου κρέμας και είναι λογικό.

Ένα νεαρό κορίτσι με λιπαρή επιδερμίδα και τάση για ακμή δεν χρειάζεται την ίδια κρέμα με μία γυναίκα που έχει περάσει τα 30 και χρειάζεται επιπλέον αντιρυτιδική προστασία. Η ηλικία λοιπόν παίζει ρόλο καθώς όσο μεγαλώνουμε, αλλάζουν και οι ανάγκες μας. Και πριν αναρωτηθείς, ναι μία γυναίκα με ακμή ενηλίκων επίσης χρειάζεται διαφορετική φροντίδα από την ακμή των νεαρών ηλικιών.

Η σύνθεση του παζλ των αναγκών σου λοιπόν δεν είναι δύσκολη. Αυτό που μπορεί να σε δυσκολέψει, να σε μπερδέψει και να σε οδηγήσει στη λάθος επιλογή κρέμας είναι οι άπειρες επιλογές που έχεις. Εδώ ερχόμαστε εμείς να βοηθήσουμε και να κάνουμε έρευνα πριν από εσένα, για εσένα. Προφανώς και την έχουμε ήδη κάνει και παρακάτω θα βρεις τα αποτελέσματά της.

Λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές ανάγκες, διαφορετικών γυναικών καταλήξαμε στις 6 κρέμες για λιπαρές επιδερμίδες που μπορούν να τις καλύψουν ανά περίπτωση αποτελεσματικά. Κάνε ένα scroll παρακάτω για να τις δεις, ρώτα τον εαυτό σου τι χρειάζεται και πάρε αυτή που σου ταιριάζει.

Διάβασε ακόμα: Jade roller: Εσύ ακόμα να το εντάξεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου;

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss