6 αλλαγές που πρέπει να κάνεις τον χειμώνα στη ρουτίνα ομορφιάς σου

Μικρές τροποποιήσεις θα κάνουν τη διαφορά στην επιδερμίδα σου.

Τα πρώτα δείγματα του χειμερινού καιρού -επιτέλους- τα είδαμε ήδη από χθες και είμαστε πολύ χαρούμενες για αυτό. Ναι, ο χειμώνας μάς αρέσει πολύ, γιατί χουχουλιάζουμε στο σπίτι, πίνουμε ζεστά ροφήματα και καθόμαστε μπροστά στο τζάκι απολαμβάνοντας υπέροχες σειρές και ταινίες. Μας αρέσει και γιατί φοράμε τα πιο άνετα και φαρδιά ρούχα μας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ο χειμώνας, ωστόσο, δεν έχει μόνο θετικά στοιχεία. Έχει και αρνητικά μιας και μπορεί να ταλαιπωρήσει αρκετά την επιδερμίδα μας. Βλέπεις, οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν έξω και η ζέστη που υπάρχει σε εσωτερικούς χώρους, σε συνδυασμό με τον αέρα που «χτυπά» κυριολεκτικά το πρόσωπό μας, μπορούν να βλάψουν αρκετά την επιδερμίδα μας.

Στην ουσία, μέσα σε αυτές τις συνθήκες επηρεάζεται η λειτουργία του επιδερμικού φραγμού (aka η ανώτερη στοιβάδα της επιδερμίδας) με αποτέλεσμα το πρόσωπό σου να είναι αφυδατωμένο, ταλαιπωρημένο και πιο ευαίσθητο από ποτέ. Άσε που μέσα σε αυτές τις συνθήκες μπορεί να επιταχυνθεί η εμφάνιση των πρώτων λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Το ερώτημα που εύλογα σού γεννάται τώρα είναι το εξής: «πώς θα αντιμετωπίσω την κατάσταση;». Ψυχραιμία! Αρκεί να κάνεις μερικές αλλαγές και τροποποιήσεις στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου, ώστε να συνεχίσεις να έχεις ένα λαμπερό και φρέσκο δέρμα που ακτινοβολεί υγεία. Κάνε, λοιπόν, scroll στην παρακάτω gallery και μάθε ακριβώς τι τροποποιήσεις πρέπει να κάνεις στην beauty routine σου. Θα μας ευγνωμονείς…

Διάβασε ακόμα: Το girly μακιγιάζ της Μαίρης Συνατσάκη θα θέλεις να το δοκιμάσεις κι εσύ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss