6 Βήματα για να πετύχεις μόνη σου το τέλειο κούρεμα στο σπίτι!

Κάθε γυναίκα θέλει να περιποιείται τα μαλλιά της και να τα κουρεύει συχνά ώστε να διατηρούν το σχήμα και την υγεία τους. Διανύουμε μια εποχή όπου πρέπει να μένουνε στο σπίτι όλο και περισσότερο καιρό και έτσι θα σου δείξω μερικές συμβουλές για να πετύχεις το ιδανικό κούρεμα στο σπίτι για εσένα και τα μαλλιά σου.

Απλά βήματα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα αρμονικό και όμορφο αποτέλεσμα, χωρίς κόπο και ανέξοδα. Ακολούθησε τα και ανανέωσε το look σου με εύκολο και απλό τρόπο.

6 Βήματα για να αποκτήσεις μόνη σου το τέλειο κούρεμα στο σπίτι!

Προμηθεύσου ψαλίδι, χτένα και κλιπ

Για να κουρέψεις μόνη σου τα μαλλιά σου, θα χρειαστείς ένα καλό ψαλίδι που κόβει (ιδανικά κομμωτικής), μια χτένα που ξεμπλέκει τα μαλλιά και κλιπ μαλλιών.

Χτένισε και ίσιωσε τα μαλλιά

χτενιζω τα μαλλια καλα

χτενιζω τα μαλλια καλα

Χτένισε πολύ καλά τα μαλλιά σου, όσο μπορείς να είναι ίσια και λεία. Αν έχεις σγουρά μαλλιά, ίσιωσε τα αλλά έχε στο νου σου, πως όταν πάρουν τη φόρμα τους, θα είναι αρκετά πιο κοντά. Αν το προτιμάς βρέξε λίγο τα μαλλιά σου , για να είναι νωπά και να σε βοηθήσουν περισσότερο στο να τα κόψεις ίσια.

Κάνε χωρίστρα στη μέση και φέρε τα μαλλιά σου μπροστά

κοβω τα μαλλια από άλλη πλευρα

κοβω τα μαλλια από άλλη πλευρα

Ήρθε η ώρα να κάνεις χωρίστρα τα μαλλιά σου στη μέση και να φέρνεις τα μισά μαλλιά από τη μια πλευρά και τα άλλα μισά από την άλλη. Αν θέλεις για να μην μπερδεύονται, μπορείς να μαζέψεις τα μισά μαλλιά πάνω στα οποία δεν θα δουλέψεις, με κλιπ.

Μπορείς να δεις ακόμα Πώς να κόψεις αφέλειες μόνη σου στο σπίτι!

Κράτησε τα τεντωμένα και κόψε από τη μια πλευρά στο ύψος που θέλεις

κοβουμε τα μαλλια από τη μια πλευρα

κοβουμε τα μαλλια από τη μια πλευρα

Έχε τα μαλλιά σου ίσια και κόψε στο μήκος που θέλεις να τα κάνεις. Χτένισε καλά και κόψε τυχόν τριχούλες που υπολείπονται. Ιδανικά κόψε λίγο και μετά επανέλαβε αν τα θέλεις λίγο κοντύτερα. Δεν είναι η στιγμή να κάνεις τεράστιες αλλαγές στα μαλλιά σου, ακόμα και λίγοι πόντοι θα σε δείξουν πιο ανανεωμένη και όμορφη.

Συνεχίζεις από την άλλη πλευρά και βλέπεις αν έχουν το ίδιο μήκος

ισια μαλλια στεγνα

ισια μαλλια στεγνα

Συνεχίζεις και από την άλλη πλευρά, βλέποντας πόσο μήκος έχεις κόψει από την άλλη πλευρά. Κόβεις, τα χτενίζεις φέρνεις κοντά τις άκρες των δύο πλευρών και βλέπεις αν έχουν το ίδιο μήκος.

Μπορείς να δεις επίσης 5 Βήματα για τέλειο και εύκολο βάψιμο μαλλιών στο σπίτι!

Χτενίζεις καλά και κάνεις προσαρμογές αν χρειάζονται

κομμενα μαλλια

κομμενα μαλλια

Τέλος, χτενίζεις καλά τα μαλλιά σου και βλέπεις να έχεις αφήσει λίγες τριχούλες για να τις κόψεις. Είσαι έτοιμη και σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.

Extra tip: Μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις μύτες στα μπροστινά μαλλιά σου, παίρνοντας μια τούφα, πρώτα από τη μια πλευρά (δεξιά) και έπειτα από την άλλη (αριστερή). Κόβεις λίγα μαλλιά από την τούφα στη μέση ψαλιδίζοντας λίγο τα μαλλιά σου και κατεβαίνεις προς τα κάτω ψαλιδίζοντας. Βλέπεις από ποιο ύψος ξεκίνησες και κάνεις το ίδιο και στην άλλη πλευρά.

Μπορείς να δεις εδώ Γυναικεία κουρέματα και χτενίσματα για τον Χειμώνα 2021

Αυτά τα εύκολα βήματα για να κάνεις ένα εντυπωσιακό κούρεμα στο σπίτι, μόνη σου, θα σου λύσει τα χέρια και θα σε βοηθησει να ανανεώνεις το look σου όποτε εσύ το θέλεις απλά και χωρίς κόστος.

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss