6 Ιδέες για να ανανεώσεις γρήγορα και οικονομικά το μπάνιο!

Το μπάνιο είναι το δωμάτιο του σπιτιού το οποίο συνήθως παραμελούμε. Μπορεί να νομίζεις ότι το μπάνιο δεν επιδέχεται πολλές αλλαγές, ωστόσο υπάρχουν μερικές στρατηγικές κινήσεις αν θέλεις να ανανεώσεις εύκολα το μπάνιο σου, οι οποίες θα επιφέρουν γρήγορη αλλαγή και μάλιστα με μικρό κόστος.

Αν έχεις βαρεθεί τη διακόσμηση στο μπάνιο σου τότε δε χρειάζεται να μένεις με τα χέρια σταυρωμένα. Δες 6 ιδέες για να ανανεώσεις γρήγορα και οικονομικά το μπάνιο σου!

Πώς να δώσεις αέρα ανανέωσης εύκολα στο μπάνιο σου!

1. Διακόσμησε με ένα δίσκο

Ένας διακοσμητικός δίσκος στο μπάνιο μπορεί να δώσει την πινελιά διακόσμησης που ο χώρος χρειάζεται, καθώς επίσης θα σε βοηθήσει να οργανώσεις τα αντικείμενα σου. Μπορείς λοιπόν να διακοσμήσεις το δίσκο σου με βαζάκια που περιέχουν βαμβάκι, μπατονέτες ή άλλα αντικείμενα που συνήθως αποθηκεύουμε στο μπάνιο. Επιπλέον, επάνω στο δίσκο σου μπορείς να τοποθετήσεις κεριά, γλαστράκια ή ότι άλλο εσύ θέλεις για να δώσεις στυλ.

Δες επίσης: 5 Κομψοί τρόποι για να διακοσμήσεις το τραπεζάκι του σαλονιού!

2. Κρέμασε ένα ή μερικά κάδρα

μοβ μπάνιο κάδρα

μοβ μπάνιο κάδρα

Είναι αλήθεια ότι δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε κάδρα στο μπάνιο. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να κρεμάσουμε στον τοίχο του μπάνιου μερικά καδράκια που θα δώσουν χαρακτήρα στο χώρο. Έτσι, το μπάνιο σου θα ανανεωθεί άμεσα και θα δείχνει πιο σοφιστικέ.

Δες επίσης: 4 Τρόποι να βάλεις το βελούδο στη διακόσμηση του σπιτιού!

3. Βάψε το έπιπλο του νιπτήρα

βεραμάν έπιπλο μπάνιου καθρέπτης

βεραμάν έπιπλο μπάνιου καθρέπτης

Μια εύκολη και οικονομική λύση που θα κάνει το μπάνιο σου να μοιάζει πολύ διαφορετικό είναι το να αλλάξεις χρώμα στο έπιπλο του νιπτήρα. Τόλμησε ένα ιδιαίτερο χρώμα, όπως το βεραμάν, το μπλε ή το κίτρινο αν έχεις βαρεθεί τα παλιά και θέλεις κάτι πιο έντονο και χαρούμενο. Κάτι τέτοιο είναι ικανό να αλλάξει πλήρως το μπάνιο σου!

Δες επίσης: 5 Όμορφα διακοσμητικά αντικείμενα για ένα κομψό μπάνιο!

4. Κρέμασε μερικά ράφια

ράφια καλάθια πετσέτες

ράφια καλάθια πετσέτες

Τα ράφια ταιριάζουν ακόμα και στο μπάνιο σου! Μάλιστα, ειδικά αν έχεις ένα μικρό μπάνιο μπορείς να εξασφαλίσεις έξτρα χώρο κρεμώντας μερικά ράφια για να αποθηκεύσεις επιπλέον πράγματα ή ακόμα και διακοσμητικά. Κάτι τέτοιο θα σου λύσει τα χέρια αφού δε θα χρειάζεται πλέον να στριμώχνεις τα πάντα επάνω στον πάγκο.

Δες επίσης: 5 Υπέροχες ιδέες για μοντέρνο μπάνιο στο σπίτι σου!

5. Άλλαξε την κουρτίνα του μπάνιου

μπάνιο φυτά ζωηρή κουρτίνα ανανεώσεις μπάνιο

μπάνιο φυτά ζωηρή κουρτίνα ανανεώσεις μπάνιο

Αν έχεις κουρτίνα στην μπανιέρα σου τότε καλό θα ήταν να την αλλάζεις μια στο τόσο ώστε να μη την βαρεθείς. Μάλιστα, η κουρτίνα είναι κάτι στο οποίο πέφτει απευθείας το βλέμμα οπότε η αλλαγή της θα ανανεώσει το χώρο. Εξάλλου, η κουρτίνα του μπάνιου παγιδεύει υγρασία με αποτέλεσμα να αναπτύσσεται μούχλα, επομένως η αλλαγή της είναι και θέμα υγιεινής.

Δες επίσης: 10 Εντυπωσιακές ταπετσαρίες για το μπάνιο σου!

6. Διακόσμησε με μια ορχιδέα

νιπτήρας μπάνιο ορχιδέα

νιπτήρας μπάνιο ορχιδέα

Ποιος είπε ότι το μπάνιο δεν είναι ένα δωμάτιο στο οποίο επιζούν φυτά και λουλούδια; Αντίθετα, μια ορχιδέα μπορεί να διακοσμήσει όμορφα το χώρο αφού είναι ένα λουλούδι που αγαπά την υγρασία. Έτσι, το μπάνιο σου θα δείχνει πιο κομψό και πολυτελές!

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss