6 Ιδέες για τατουάζ με λουλούδια που θα λατρέψεις | ediva.gr

]]>

Τα τελευταία χρόνια, ολοένα και αυξάνεται η δημοτικότητα των τατουάζ με λουλούδια ,και όχι άδικα θα έλεγε κανείς. Γενικότερα τα τατουάζ, είναι ένας τρόπος να έχεις ένα σχέδιο που σου αρέσει, ή που έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία για εσένα, πάντοτε ζωγραφισμένο πάνω σου. Ιδιαίτερα όμως, ένα σχέδιο με λουλούδια είναι μια πολύ όμορφη επιλογή και ιδιαίτερα συχνή, κυρίως για τατουάζ σε γυναίκες. Τα λουλούδια εκτός από το ότι είναι πολύ όμορφα από μόνα τους, είναι ταυτόχρονα συνυφασμένα με την αγνότητα και την αναγέννηση. Άρα, εκτός από το όμορφο σχέδιο είναι και ένα όμορφο μήνυμα για το τατουάζ σου.
Σημαντικό όμως ρόλο, φυσικά παίζει και το μέρος που θα κάνεις το τατουάζ σου. Αν χρειάζεσαι μια μικρή έμπνευση για το μέρος και το σχέδιο για τατουάζ που θα επιλέξεις, τότε συνέχισε να διαβάζεις για να πάρεις μερικές ιδέες.
Ιδέες για Tattoo με Λουλούδια!

     1.Τατουάζ με Λουλούδια στον Αστράγαλο
Αν αυτό που ψάχνεις, είναι ένα πολύ διακριτικό τατουάζ, τότε ο ένα τατουάζ στον αστράγαλο σου σίγουρα αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή. Ένα μικρό λουλούδι, τόσο ασπρόμαυρο, όσο και χρωματιστό, στον αστράγαλο μπορεί να δώσει χωρίς αμφιβολία ένα κομψό και συνάμα όμορφο αποτέλεσμα. Παράλληλα, μπορεί να είναι τόσο διακριτικό που σίγουρα δε θα το μετανιώσεις, αλλά ταυτόχρονα θα μπορείς και με ευκολία να το κρύψεις, σε περίπτωση που δε θέλεις να φαίνεται σε κάποιες περιστάσεις.
Δες επίσης: 24 Μοναδικά γυναικεία τατουάζ για τον αστράγαλο!
     2. Τατουάζ με Λουλούδια στη Σπονδυλική Στήλη

Στην περίπτωση πάλι που αυτό το οποίο αναζητάς, είναι ένα μέρος για να κάνεις ένα μεγάλο και εντυπωσιακό τατουάζ με λουλούδια, τότε ίσως η ένα τατουάζ στη σπονδυλική στήλη είναι αυτό που ψάχνεις. Η πλάτη μας μπορεί να γίνει ένας πραγματικός καμβάς ζωγραφικής για έναν tattoo artist. Ο  λόγος είναι, ότι λόγω της μεγάλης έκτασης της πλάτης μπορεί να σου φτιάξει ένα πολύ εντυπωσιακό τατουάζ με λουλούδια στο συγκεκριμένο μέρος. Ειδικότερα, τώρα που έρχεται και το καλοκαίρι, ένα ρούχο με την πλάτη έξω, σε συνδυασμό με ένα α …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss