6 Ιδέες για φθηνά και όμορφα δώρα για όλους!

Τα Χριστούγεννα είναι αναμφίβολα η εποχή των δώρων! Κι επειδή σίγουρα θα έχεις να πάρεις δώρα για πολλούς δε μπορείς να ξοδέψεις μια περιουσία. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά δώρα που είναι φθηνά αλλά και όμορφα, τα οποία όλοι θα εκτιμήσουν!

Τις φετινές γιορτές λοιπόν κάνε τους φίλους, την οικογένεια ή το αγόρι σου χαρούμενους με μερικά οικονομικά δώρα που αποκλείεται να απογοητεύσουν. Δες 6 ιδέες για φθηνά και όμορφα δώρα για όλους!

6 Οικονομικά και ωραία δώρα που όλοι θα εκτιμήσουν!

1. Επιτραπέζιο παιχνίδι

Τα επιτραπέζια παιχνίδια τα αγαπάν οι περισσότεροι! Δωρίζοντας λοιπόν ένα επιτραπέζιο είναι λίγες οι πιθανότητες να κάνεις λάθος! Κλασικά επιτραπέζια όπως η monopoly, το twister, το taboo, το scrabble και το cluedo αποτελούν εγγυημένες επιλογές! Μερικά επιτραπέζια που μπορούν να πορώσουν έντονα και να μην καταλάβεις πως περνάει η ώρα είναι το munchkin και το catan. Προσάρμοσε το παιχνίδι στο γούστο του παραλήπτη και το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο!

Δες επίσης: 5 Συναισθηματικά δώρα για άντρες που θα τους ενθουσιάσουν!

2. Κούπες

κούπες με ονόματα

κούπες με ονόματα

Μια κούπα για να πίνει η μαμά σου, ο μπαμπάς σου, η αδερφή σου, η φίλη ή το αγόρι σου τον καφέ του και να σε σκέφτεται είναι πάντα καλή ιδέα! Μάλιστα, μπορείς να τους δωρίσεις μια χριστουγεννιάτικη κούπα που ταιριάζει στην εποχή. Μάλιστα, αν θέλεις να κάνεις πιο προσωπικό το δώρο σου μπορείς να τυπώσεις μια φωτογραφία ή κάποιο μήνυμα επάνω στην κούπα.

Δες επίσης: 7 Ιδέες για πρωτότυπα ανδρικά δώρα!

3. Ημερολόγιο 2021

ημερολόγιο 2021

ημερολόγιο 2021

Αν θέλεις να βοηθήσεις τους δικούς σου να οργανωθούν καλύτερα την επόμενη χρονιά τότε πρέπει να τους δωρίσεις ένα ημερολόγιο- ατζέντα για το 2021. Εξάλλου, οι πιο πολλοί χρησιμοποιούν μια ατζέντα για να σημειώνουν ραντεβού και υποχρεώσεις. Έτσι, θα κάνεις ένα πολύ χρήσιμο και οικονομικό δώρο που σίγουρα θα αγαπήσουν όλοι!

Δες επίσης: 6 Ιδέες για συμβολικά δώρα τα Χριστούγεννα!

ζευγάρι κάνει παζλ

ζευγάρι κάνει παζλ

Τα παζλ είναι μια αγαπημένη ομαδική δραστηριότητα που ειδικά τους τελευταίους μήνες πολλοί έχουμε αγαπήσει! Για το λόγο αυτό φέτος τα Χριστούγεννα δώρισε στους δικούς σου ανθρώπους ένα παζλ με θέμα προσαρμοσμένο στα γούστα τους. Έτσι, είναι σίγουρο ότι χάρη στο δώρο σου θα περάσουν όμορφες και δημιουργικές στιγμές!

Δες επίσης: Τα 6 καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα για κορίτσια!

5. Παιχνίδι για Playstation

παιχνίδια Playstation φθηνά όμορφα δώρα

παιχνίδια Playstation φθηνά όμορφα δώρα

Αν ο φίλος ή η φίλη σου έχει Playstation τότε θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα αν εμπλουτίσεις τη συλλογή του σε παιχνίδια! Κάνε μια μικρή έρευνα πρώτα για να δεις τι έχει ήδη. Εξάλλου, υπάρχουν τόσα παιχνίδια που σίγουρα θα βρεις κάποιο που δε θα έχει και που θα του αρέσει!

Δες επίσης: 10 Χριστουγεννιάτικα δώρα για τους άνδρες στη ζωή σου!

6. Αρωματικό χώρου

αρωματικό χώρου sticks

αρωματικό χώρου sticks

Και ποιος δε θέλει το σπίτι του να μυρίζει όμορφα; Φέτος λοιπόν μπορείς να δωρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα ένα αρωματικό χώρου που θα κάνει το χώρο τους να μυρίζει υπέροχα. Μάλιστα, μπορείς να επιλέξεις το άρωμα που θα δώσεις με βάση κάποια μυρωδιά που σου θυμίζει αυτά τα άτομα ή ακόμα και να φτιάξεις το δικό σου μείγμα! Έτσι, το δώρο σου θα γίνει πολύ προσωπικό!

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss