6 Ιδέες διακόσμησης δωματίου με ρομαντικά αμπαζούρ | ediva.gr

]]>

Είναι αλήθεια πως η διακόσμηση δωματίου δεν αφορά μόνο το χρώμα των τοίχων, τα έπιπλα και τα διακοσμητικά. Πολλές φορές αυτό που κάνει την διαφορά είναι οι λεπτομέρειες. Μία διακοσμητική τάση που είναι ιδιαίτερα αγαπητή είναι η ρομαντική. Η ρομαντική διακόσμηση έχει να κάνει με θερμούς φωτισμούς, μπεζ και ροζ χρώματα, τούλι, τριαντάφυλλα, εφημερίδες, vintage στοιχεία. Έτσι, μια εξαιρετική προσθήκη στην ρομαντική διακόσμηση είναι τα ρομαντικά αμπαζούρ. 
Μπορεί να σου φαίνεται παράξενο, αλλά αυτά τα “καπέλα” των φωτιστικών μπορούν να προσθέσουν στην διακόσμηση και να την κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστή. Συνέχισε να διαβάζεις και ανακάλυψε 6 ιδέες διακόσμησης δωματίου με ρομαντικά αμπαζούρ!
Ρομαντικά αμπαζούρ που θα αναβαθμίσουν την διακόσμηση σου!

Φωτιστικό με γυαλιστερή βάση και ημιδιάφανο μπεζ αμπαζούρ

Πρόκειται για μια επιλογή που σίγουρα θα ταιριάξει απόλυτα με την ρομαντική σου διακόσμηση. Η βάση του φωτιστικού θυμίζει μαρμάρινη με γυαλιστερά ψηφιδωτά, ενώ το αμπαζούρ είναι αρκετά πιο ήπιο και εξισορροπεί πλήρως το σύνολο. Ο θερμός φωτισμός ολοκληρώνει την ρομαντική διακόσμηση. Ταίριαξε το με ένα μπεζ βάζο με λουλούδια για την απόλυτη ρομαντική διάθεση!

Δες επίσης : 30 Vintage έπιπλα κρεβατοκάμαρας!
Μικρά καπέλα πάνω σε διακόσμηση εφημερίδας

Η συγκεκριμένη ιδέα είναι πολύ όμορφη για να γεμίσεις μια άδεια γωνιά του σπιτιού. Διακόσμησε τον τοίχο με κομμάτια εφημερίδας, η οποία δείχνει vintage και ρομαντική. Πάνω, κρέμασε πολλά μικρά και διαφορετικά αμπαζούρ σε μπεζ και ροζ χρώματα. Είναι ένα ιδιαίτερο διακοσμητικό που θα αναδείξει την ρομαντική διακόσμηση του χώρου. 
Δες επίσης : Ιδέες για ρομαντική ανοιξιάτικη διακόσμηση τοίχου
Φωτιστικό με κρυστάλλινη βάση και καπέλο με λουλούδια

]]>

Άλλη μια vintage αλλά και ρομαντική επιλογή είναι η συγκεκριμένη. Η βάση του φωτιστικού θυμίζει κρύσταλλο, γεγονός που την κάνει μίνιμαλ και πολυτελή ταυτόχρονα. Το αμπαζούρ είναι με ροζ μεγάλα λουλούδια τα οποία ταιριάζουν ακριβώς με την ταπετσαρία του τοίχου. Αυτός ο συνδυασμός δεν είναι τυχαίους, αφού το ταίριασμα του τοίχου με το αμπαζούρ είναι συνηθισμένη μέθοδος στην ρομαντική αλλά και vintage διακόσμηση.
Πορσελάνινη βάση και αμπαζούρ με τριανταφυλλάκια

Τα τριαντάφυλλα αποτελούν επίσης ένα βασικό στοιχείο αυτής της διακόσμησης. Η συγκεκριμένη βάση φωτιστικού είναι πορσελάνινη, στο αντίστοιχο χρώμα της πορσελάνης, με γλυπτά τριαντάφυλλα πάνω της. Το καπέλο του φωτιστικού ολοκληρώνει το σύνολο. Είναι σε ίδιο χρώμα, διακοσμημένο με πολλά τρανταφυλλάκια επάνω. Μάλιστα, το ίδιο χρώμα της βάσης και του καπέλου δίνουν την αίσθηση ότι όλο το φωτιστικό είναι πορσελάνινο, πράγμα που το κάνει να δείχνει πολύτιμο και άκρως ιδιαίτερο!
Λευκή ξύλινη βάση φωτιστικού με λουλουδάτο αμπαζούρ

Το λευκό και το ροζ είναι από τα βασικά χρώματα αυτής της διακόσμησης. Ένα απλό, ξύλινο φωτιστικό μπορεί να αναβαθμιστεί π …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss