6 Πράγματα που κάνει ένας πιστός άντρας!

Η εμπιστοσύνη είναι το πιο σημαντικό μέρος μιας σοβαρής σχέσης. Χωρίς αυτή δε θα μπορέσεις ποτέ να ανοιχτείς στον άνθρωπο σου και θα αισθάνεσαι συνεχώς ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Να θυμάσαι πως οι πράξεις τα λένε όλα. Χαρακτηριστικό σημάδι του πιστού άντρα είναι η προσπάθεια. Ο άπιστος άντρας δε θα καταβάλλει πολλή ενέργεια για εσένα και δε θα εστιάζει καν τη προσοχή του στη σχέση σας.

Ακόμα και αν η σχέση σου πηγαίνει καλά χρειάζεται αρκετός καιρός για να καταλάβεις αν ο άνθρωπος που έχεις απέναντι σου είναι πραγματικά αφοσιωμένος σε εσένα. Πως όμως θα το καταλάβεις; Εδώ θα βρεις 6 σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφος σου είναι πιστός στη σχέση σας!

Πως να καταλάβεις αν ο σύντροφος σου είναι πιστός!

1. Βγαίνει από το δρόμο του για εσένα!

Ο άντρας που σε παίρνει στα σοβαρά είναι διατεθειμένος να αφήσει για λίγο πίσω τα δικά του θέλω έτσι ώστε να καλύψει τις δικές σου ανάγκες. Και αυτό γιατί νοιάζεται πραγματικά για εσένα.  Το ότι βγαίνει από το δρόμο του για εσένα δείχνει ότι πραγματικά προσπαθεί να σε κάνει χαρούμενη και ότι σε αγαπά. Δεν είναι εύκολο να βγαίνει κανείς από τη ζώνη άνεσης του, αν λοιπόν ο σύντροφος σου θυσιάζει την άνεση, τον χρόνο του ή τη ξεκούραση του για εσένα τότε μάλλον είναι πιστός!

Δες επίσης: 10 Σημάδια πως ο σύντροφος σου σε απατά!

2. Θυμάται ακόμα και τα πιο μικρά πράγματα που του έχεις πει!

άντρας φιλάει γυναίκα στο μάγουλο

άντρας φιλάει γυναίκα στο μάγουλο

Ένα καλό σημάδι αφοσίωσης ενός άντρα είναι το πόσο καλά θυμάται τα σημαντικά αλλά και τα ασήμαντα πράγματα που του έχεις αναφέρει για εσένα. Ένας άντρας που δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα δεν έχει λόγο να συγκρατήσει πολλές πληροφορίες για εσένα μιας και δεν του είναι χρήσιμες. Το να θυμάσαι δεν έχει να κάνει μόνο με μια καλή μνήμη αλλά με το να θες να συγκρατήσεις ορισμένα πράγματα!

Δες επίσης: Πως είναι να ζεις σε μια τοξική σχέση!

3. Σε ακούει προσεκτικά!

ερωτευμένο ζευγάρι

ερωτευμένο ζευγάρι

Από το βλέμμα ενός άντρα μπορείς να καταλάβεις αν κάνει ότι σε ακούει ή αν πραγματικά σε ακούει όταν μιλάς. Ο πιστός άντρας επενδύει συναισθηματικά σε εσένα επομένως προσέχει ακόμα και τα πιο μικρά, ασήμαντα πράγματα που του αναφέρεις. Κάνε τις εξής ερωτήσεις στον εαυτό σου για να καταλάβεις αν ο σύντροφος σου είναι ενεργός ακροατής: Σε διακόπτει όταν μιλάς; Απαντάει σε αυτό που τον ρωτάς ή λέει τα δικά του; Ποια είναι η γλώσσα του σώματος του όταν του μιλάς; Σε κοιτάει στα μάτια;

Δες επίσης:10 Σημάδια που λέει η γλωσσά του σώματος όσων απατούν!

4. Συμμετέχει ενεργά στη ζωή σου!

χαρούμενο ζευγάρι

χαρούμενο ζευγάρι

Ένας άντρας που σε αγαπάει πραγματικά θέλει συνεχώς να ‘μπλέκεται’ στη ζωή σου. Θέλει να σε συνοδεύει στις βόλτες ή τις οικογενειακές μαζώξεις, θέλει να γνωρίσει τις φίλες σου και γενικά θέλει να είναι μέρος της καθημερινότητας σου. Τέτοιου είδους κινήσεις δείχνουν ότι πραγματικά αναζητά τη συντροφιά σου και σε θέλει δίπλα του συνεχώς!

Δες επίσης: 5 Πράγματα που κάνει ένας άντρας όταν του αρέσει μια γυναίκα!

5. Ανεβάζει για εσένα στα social media!

ζευγάρι βγάζει selfie

ζευγάρι βγάζει selfie

Ένας άντρας που θέλει να διατηρήσει τις επιλογές του ανοιχτές δε θα διαφημίσει στα social media ότι έχει σχέση. Αντίθετα, εάν σε εμφανίζει στο προφίλ του τότε νιώθει σίγουρος για εσένα και δε τον νοιάζει να προσεγγίσει άλλες γυναίκες. Βέβαια μπορεί ο άντρας να κρατάει έτσι κι αλλιώς ένα χαμηλό προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  ή να προτιμάει να κρύβει τη προσωπική του ζωή. Συμπερασματικά, δε μπορείς να κρίνεις μόνο από αυτό για το αν ένας άντρας είναι πιστός ή όχι αλλά κάτι μπορείς να καταλάβεις και από εκεί!

Δες επίσης: Τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο ιδανικός άντρας!

6. Είναι ειλικρινής για τα λάθη του!

ζευγάρι κοιτιέται

ζευγάρι κοιτιέται

Δες επίσης: Tα 9 χαρακτηριστικά ενός καλού συζύγου!

Ένα ακόμα στοιχείο που μαρτυράει ότι ένας άντρας είναι πιστός είναι το να παραδέχεται τα λάθη του. Ένας άνθρωπος που είναι ανοιχτός στα λάθη του και δείχνει διάθεση να τα βελτιώσει σημαίνει πως είναι πρόθυμος να προσπαθήσει πραγματικά για μια σχέση. Εάν δε το κάνει αυτό σημαίνει ότι βλέπει πολύ χαλαρά τη σχέση σας καθώς παραβλέπει ένα πολύ ζωτικό σημείο των σχέσεων: την εμπιστοσύνη.

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss