6 Προτάσεις για διακριτικά γήινα νύχια!

Τα γήινα χρώματα είναι πολύ αγνά και ‘εύκολα’ για το μάτι, για αυτό και είναι διακριτικά και βολικά χρώματα για τα νύχια σου. Ένα γήινο μανικιούρ είναι ιδανικό για κάθε εποχή του χρόνου και είναι και κατάλληλο και για τη δουλειά όπου συνήθως δεν επιτρέπονται τα έντονα χρώματα.

Τα ουδέτερα, γήινα χρώματα συμβολίζουν την ηρεμία και την χαλάρωση. Είναι υπέροχα για ένα διακριτικό, κομψό και διαχρονικό μανικιούρ. Παρακάτω θα βρεις όμορφες ιδέες για απλά νύχια σε γήινους τόνους!

6 Ιδέες για ένα απλό, γήινο μανικιούρ!

Λευκά και υπόλευκα νύχια!

διακριτικό μανικιούρ

διακριτικό μανικιούρ

υπόλευκα νύχια

υπόλευκα νύχια

Το λευκό είναι διαχρονικό και πολύ όμορφο για τα νύχια σου. Το άσπρο χρώμα θα κάνει τα νύχια σου να δείχνουν πολύ περιποιημένα και καθαρά. Ρίξε μια ματιά και σε υπόλευκους τόνους οι οποίοι θα σου δώσουν ένα πολύ απλό και υγιές αποτέλεσμα!

Δες επίσης: 15 Ιδέες για πανέμορφα μοβ-λιλά νύχια που θα λατρέψεις!

Γκρι διακριτικό μανικιούρ!

γκρι μανικιούρ

γκρι μανικιούρ

γκρι νύχια

γκρι νύχια

νύχια σε ανοιχτό γκρι χρώμα

νύχια σε ανοιχτό γκρι χρώμα

Οι αποχρώσεις του γκρι είναι πολύ χαλαρωτικές και μοντέρνες για τα νύχια σου. Το γκρι χρώμα γενικά θεωρείται κλασσικό, ισορροπημένο, πρακτικό και κομψό. Οι σκούροι τόνοι είναι κάπως πιο μυστηριώδεις και δραματικοί ενώ τα ελαφρύτερα γκρι είναι πολύ γλυκά και μίνιμαλ.

Δες  επίσης: 15 Φανταστικά σχέδια για νύχια σε μπλε χρώμα!

Κομψά καφέ και μπεζ νύχια!

μανικιούρ

μανικιούρ

νύχια σε καφέ απόχρωση

νύχια σε καφέ απόχρωση

καφέ νύχια

καφέ νύχια

Το καφέ και το μπεζ είναι επίσης φανταστικά χρώματα για τα νύχια σου. Είναι πολύ μοντέρνα και classy, ειδικά για το φθινόπωρο. Δένουν αρμονικά με το χρώμα του δέρματος και δείχνουν πολύ κομψά. Και γυαλιστερά αλλά και ματ, τα καφέ, μπεζ και nude νύχια είναι μοναδικά!

Δες επίσης: 25 σχέδια για νύχια βήμα βήμα!

Μαύρο χρώμα στα νύχια!

μαύρα νύχια με εφέ μαρμάρου

μαύρα νύχια με εφέ μαρμάρου

μαύρα ματ νύχια

μαύρα ματ νύχια

μαύρα νύχια

μαύρα νύχια

Αν αγαπάς τα σκούρα νύχια, το μαύρο θα το λατρέψεις. Κάποιες πιο μοντέρνες ιδέες είναι τα ματ μαύρα νύχια, τα μαύρα νύχια με μαρμάρινο εφέ αλλά και τα blue black νύχια. Είναι έντονο και σοβαρό χρώμα, μπορείς όμως να παίξεις με διχρωμίες για να το φέρεις στα μέτρα σου!

Δες επίσης: 20 Χειμωνιάτικα νύχια με φλοράλ σχέδια!

Λαδί νύχια!

λαδί νύχια

λαδί νύχια

 πράσινο μανικιούρ

πράσινο μανικιούρ

πράσινα νύχια

πράσινα νύχια

Ιδιαίτερο γήινο χρώμα έιναι το λαδί, μια απόχρωση του πράσινου που θυμίζει πολύ έντονα τη φύση. Πέρα από το λαδί, το πιο ανοιχτό πράσινο όπως το φυστικί ή το πράσινο της μέντας είναι μια μοντέρνα πρόταση μιας και τα παστέλ χρώματα είναι πολύ στη μόδα για φέτος!

Δες επίσης: 30 Λαμπερές προτάσεις για ματ νύχια!

Όμορφο μανικιούρ με συνδυασμό γήινων χρωμάτων!

γήινα χρώματα στα νύχια

γήινα χρώματα στα νύχια

καφέ πορτοκαλί νύχια

καφέ πορτοκαλί νύχια

μπεζ καφέ νύχια

μπεζ καφέ νύχια

Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το αγαπημένο σου γήινο χρώμα για τα νύχια σου τότε μπορείς να επιλέξεις περισσότερα από ένα. Τα γήινα χρώματα είναι τόσο απαλά και διακριτικά που αν συνδυάσεις 2-3 μεταξύ τους το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο διακριτικό με το αν επέλεγες ένα.

Δες επίσης: 5 Μοντέρνα γαλλικά μανικιούρ που πρέπει να δοκιμάσεις!

Καλή ιδέα είναι να συνδυάσεις διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος. Μπορείς να διαλέξεις και animal prints όπως το λεοπάρ ή το μοτίβο της ζέβρας τα οποία επίσης περιέχουν τα γήινα χρώματα!

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss