6 σημάδια που δείχνουν πως έχεις πάθει εμμονή με τα loungewear ρούχα

Τα loungewear ρούχα εξακολουθούν να είναι η top τάση της μόδας!

Θυμάσαι πριν την πανδημία κορωνοϊού που σηκωνόσουν το πρωί και αναρωτιόσουν τι θα φορέσεις και σήμερα; Ναι, ούτε και εμείς θυμόμαστε κάτι αντίστοιχο, έχει περάσει τόσος καιρός από τότε. Αυτές τις μέρες, είτε βγαίνουμε από το σπίτι είτε όχι, οι φόρμες και τα φούτερ συγκαταλέγονται πλέον στο καθημερινό μας ντύσιμο, και δεν είμαστε οι μόνες. Τα καταστήματα λιανικής αναφέρουν πως οι πωλήσεις αθλητικών ειδών και άλλων άνετων ρούχων έχουν ανέβει στα ύψη ως αποτέλεσμα της πανδημίας.

Τα κομμάτια αυτά εγγυώνται και άνεση και στυλ και αποτελούν τις go-to επιλογές για να κάνεις μια βόλτα με τον σκύλο σου, να πας στο σούπερ μάρκετ και να διαβάσεις ένα βιβλίο. Το feed μας στο Instagram έχει γεμίσει με φωτογραφίες από fashion influencers που συνδυάζουν με άψογο τρόπο τις φόρμες, τα άνετα πουλόβερ τους, τα cardigans και τα πλεκτά co-ords τους. Και οι συνδυασμοί είναι αμέτρητοι. Γι’ αυτό, μιας και ανακοινώθηκε τρίτο γενικό lockdown την Τρίτη από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ξεκίνα να πειραματίζεσαι με τα κομμάτια που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου. Ή μήπως ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε κάτι καινούργιο;

Όπως και να έχει, είναι πολύ σημαντικό να είσαι στυλάτη και μέσα στο σπίτι σου, αφού αυτό θα ανεβάσει την ψυχολογία σου. Έτσι, η καραντίνα ίσως δεν έχει και τόσο μεγάλες επιπτώσεις πάνω σου. Και όσο κρατάει το lockdown και εμείς συνεχίζουμε να μένουμε σπίτι, το casual ντύσιμο θα συνεχίσει να είναι από τις top τάσεις.

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να βρεις ποια είναι τα 6 σημάδια που δηλώνουν πως έχεις πάθει εμμονή με τα loungewear σετ. Ίσως τελικά ήρθε η ώρα για να επενδύσεις σε κάτι καινούργιο….

Δες επίσης: Αυτό είναι το κομμάτι που δεν έχουν σταματήσει να φορούν φέτος οι celebrities

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss