6 Φωτιστικά που θα αναβαθμίσουν την κουζίνα σου!

Η κουζίνα είναι ένας χώρος του σπιτιού στον οποίο δεν έχουμε πάρα πολλά περιθώρια ως προς τη διακόσμηση του. Ένα από τα βασικά στοιχεία στην κουζίνα όμως αποτελούν τα φωτιστικά. Έτσι, αν γίνει η σωστή επιλογή η κουζίνα μπορεί πραγματικά να απογειωθεί! Εξάλλου, πρόκειται για ένα δημιουργικό χώρο που καλό θα ήταν να μας εμπνέει η διακόσμηση του ώστε να βγάλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το να επιλέξεις ένα ταιριαστό φωτιστικό λοιπόν για την κουζίνα σου είναι πολύ σημαντικό αν θέλεις να είναι στιλάτη. Ανακάλυψε 6 φωτιστικά που θα αναβαθμίσουν την κουζίνα σου!

6 Στυλ φωτιστικών που η κουζίνα σου χρειάζεται!

1. Πολυέλαιος

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην κουζίνα τα πιο απλά φωτιστικά, αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι και κανόνας. Αντίθετα, ένα μεγαλοπρεπές φωτιστικό, όπως είναι ένας πολυέλαιος μπορεί να δώσει νέα πνοή στο χώρο και να τον κάνει να δείχνει πιο ακριβός. Δε χρειάζεται απαραίτητα ο πολυέλαιος που θα επιλέξεις να είναι βαρύς. Υπάρχουν αρκετές σύγχρονες παραλλαγές που θα ταιριάζουν μια χαρά στο χώρο.

Δες επίσης: 5 Φωτιστικά που θα δώσουν στυλ στην κρεβατοκάμαρα σου!

2. Βαρύ Industrial φωτιστικό

industrial στυλ φωτιστικού πάγκο

industrial στυλ φωτιστικού πάγκο

Το βιομηχανικό στυλ διακόσμησης είναι πολύ δημοφιλές και έχει πολλούς οπαδούς. Αν λοιπόν η κουζίνα σου κινείται σε αυτό το στυλ τότε ένα βαρύ industrial φωτιστικό είναι ότι πρέπει. Προτίμησε λοιπόν μπρούτζινα φωτιστικά ή φωτιστικά από φυσικά υλικά για να ταιριάζουν απόλυτα στο βιομηχανικό στυλ της κουζίνας σου.

Δες επίσης: 5 Φωτιστικά που θα αναβαθμίσουν το σαλόνι σου!

3. Κρεμαστά φωτιστικά πάνω από τον πάγκο

pendants πάνω από πάγκο κουζίνας

pendants πάνω από πάγκο κουζίνας

Αν είσαι από τις τυχερές που έχουν τον εντυπωσιακό κεντρικό πάγκο στην κουζίνα σου τότε το τέλειο φωτιστικό για το συγκεκριμένο σημείο είναι μια τριάδα κρεμαστών φωτιστικών. Έτσι, ο πάγκος σου θα έχει το φως που χρειάζεσαι για να είναι λειτουργικός καθώς επίσης θα έχει και ξεχωριστό στυλ. Μια μοντέρνα πινελιά είναι να αφήσεις τα φωτιστικά σου να κρέμονται αρκετά χαμηλά!

4. Φωτιστικό σε χαρούμενο χρώμα

κίτρινα φωτιστικά κουζίνα

κίτρινα φωτιστικά κουζίνα

Δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι το χρώμα στην κουζίνα! Και μπορείς να δώσεις χρώμα και ζωντάνια με το σωστό φωτιστικό. Διάλεξε ένα φωτιστικό σε ζωηρό, χαρούμενο χρώμα όπως είναι το κίτρινο ή το βεραμάν και θα δεις ότι ακόμα και με αυτή τη μικρή πινελιά ο χώρος θα ζωντανέψει!

Δες επίσης: Πώς να διαλέξεις για το σαλόνι σου το σωστό χρώμα κουρτίνας!

5. Glam χρυσό φωτιστικό

χρυσά pendants πάγκος

χρυσά pendants πάγκος

Ποιος είπε ότι η κουζίνα δεν είναι χώρος για λίγη πολυτέλεια; Με το σωστό φωτιστικό μπορείς να κάνεις τη κουζίνα σου να δείχνει πιο πολυτελής. Και μια τέτοια επιλογή είναι ένα χρυσό ή ένα ροζ χρυσό φωτιστικό που θα δώσει glam σε όλο το χώρο.

Δες επίσης: 5 Συμβουλές για minimal διακόσμηση σε λευκό χρώμα!

6. Mix and match στυλ φωτιστικών

λευκή κουζίνα ιδιαίτερα φωτιστικά

λευκή κουζίνα ιδιαίτερα φωτιστικά

Αν έχεις μια μεγάλη κουζίνα τότε λογικά θα χρειαστείς περισσότερα από ένα φωτιστικά. Μια μοντέρνα και πρωτότυπη ιδέα λοιπόν είναι να μη σετάρεις τα φωτιστικά σου αλλά να κάνεις ένα mix and match διαφόρων στυλ φωτιστικών. Μη φοβάσαι λοιπόν να αναμίξεις κλασικά με μοντέρνα φωτιστικά γιατί κάτι τέτοιο θα δώσει ενδιαφέρον στην κουζίνα σου.

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss