6 χτενίσματα της Ζέτας Μακρυπούλια για να είσαι κομψή όσο μένεις στο σπίτι

Είναι ό,τι χρειάζεσαι για να είσαι περιποιημένη και στα zoom calls.

Η Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζει να μας κρατά παρέα κάθε μεσημέρι μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 και την εκπομπή «Ρουκ Ζουκ» χαρίζοντάς μας άπειρες στιγμές γέλιου. Η παρουσιάστρια, μετά από αρκετές σεζόν σε αυτό το τηλεπαιχνίδι, έχει βρει τους ρυθμούς της, το απολαμβάνει πολύ και αυτό φαίνεται.

Εκτός όλων αυτών, όμως, η Ζέτα καταφέρνει καθημερινά να μας εντυπωσιάζει και με τις εμφανίσεις της. Ειδικά με τα υπέροχα χτενίσματά της. Καθόλου περίεργο, βέβαια, αν σκεφτείς ότι πίσω από τα μαλλιά της βρίσκεται ο ταλαντούχος hairstylist, Στέφανος Βασιλάκης.

Την έχουμε δει και με περίτεχνα χτενίσματα, που απλά τα θαυμάσαμε πολύ και δεν είχαμε ιδέα πώς θα τα πετύχουμε μόνες μας. Την έχουμε δει και με πολύ απλά, αλλά κομψά hairstyles, τα οποία ουκ ολίγες φορές έχουμε σκεφτεί να κάνουμε κι εμείς πράξη. Ε, τώρα ήρθε η ώρα!

Στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε τα έξι πιο εύκολα, απλά και chic χτενίσματα της Ζέτας Μακρυπούλια, τα οποία μπορείς να κάνεις όσο μένεις στο σπίτι. Δε χρειάζεται, άλλωστε, να κυκλοφορείς με απεριποίητα μαλλιά, επειδή δεν σε βλέπει κανένας. Φροντίζοντας το χτένισμά σου και θα νιώσεις όμορφη, αλλά και θα προλάβεις τα έκτακτα zoom calls από τους συναδέλφους σου. Για δες, λοιπόν…

Διάβασε ακόμα: 5 κουρέματα που σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss