6 Φεβρουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με τον Άρη στο ζώδιό σου είσαι πρόθυμος/η να αναλάβεις δραστικές πρωτοβουλίες, αν όμως κάποιος/α σου πάει κόντρα τότε θα προκύψουν ακραίες προστριβές. Επιπλέον, είναι πιθανό να βρεις κάτι κρυμμένο. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Υδροχόο η ημέρα προσφέρεται για μια ανανέωση του κοινωνικού σου κύκλου και μάλιστα με πρόσωπα που έχουν να σου προσφέρουν κάτι το διαφορετικό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να ρυθμίσεις εργασιακά θέματα αλλά και να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία σου. Μην… ξεχάσεις βέβαια να ρίξεις μια ματιά και στα τεκταινόμενα του παρασκηνίου, που έχει πολύ «ψωμί»! Επιπλέον, στο φιλικό σου περιβάλλον ανακύπτουν ζητήματα και αντιζηλίες, με αφορμή ένα θέμα που ανάγεται στο παρελθόν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Άρης στον Κριό μπορεί να διαταράξει μια τρέχουσα φιλία σου αλλά αν κάποιος/α δεν σε δέχεται όπως είσαι τότε δεν μπορεί να συγκαταλέγεται στους/στις φίλους/ες σου. Επιπλέον αναμένεται να ενεργοποιηθείς στον κοινωνικό-πολιτικό στίβο. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σου δίνει το «διαβατήριο» για την εισδοχή σου σε «χάι» κύκλους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να δράσεις άμεσα ώστε να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο, καλό είναι λοιπόν να «βγάλεις» τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα, παρά τις όποιες «κόντρες». Κινδυνεύεις ωστόσο να πάθεις και μια μεγάλη ταραχή που θα σε αποσυντονίσει πλήρως.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Με τον Άρη στον Κριό να τα… σπάει κυριολεκτικά και μεταφορικά, ένα ταξίδι μπορεί να σου προσφέρει τις «έξτρα» συγκινήσεις που αναζητάς, είναι όμως πολύ πιο ασφαλές να κινηθείς στην πνευματική σφαίρα, αφού εκεί… έξω σε περιμένουν εντάσεις, που σίγουρα θα σε ταράξουν. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Υδροχόο μπορεί να προχωρήσεις σε αλλαγές που βελτιώνουν την ζωή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Άρης στον Κριό δημιουργεί νέες οικονομικές προκλήσεις κι είναι πιθανό να κερδίσεις, επειδή απλά θα έχεις ρισκάρει περισσότερο. Πρόσεξε ωστόσο και τα «αρπακτικά» που περιφέρονται γύρω σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανάλογες εντάσεις στην ζωή ενός «δικού σου» ανθρώπου, οι οποίες θα επηρεάσουν κι εσένα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Άρης στον Κριό σε κάνει λιγότερο ανεκτικό/η απέναντι σε όσους/ες δεν σε… κατανοούν ή –ακόμα χειρότερα- αυθαιρετούν σε βάρος σου κι εύκολα μπορεί να τσακωθείς, ιδιαίτερα σε σχέση με εργασιακά ζητήματα. Επιπλέον, ένας συνεργάτης σου βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να δοκιμάσεις κάτι νέο και πρωτοποριακό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Άρης στον Κριό μπορεί να φέρει μια έντονη αλλά και περαστική αδιαθεσία είτε σε σένα, είτε σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ίσως όμως να προκαλέσει και μια έντονη διαφωνία μεταξύ σας, με τα αίτιά της να ανάγονται στο παρελθόν. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να ανανεώσεις τον χώρο σου ή να βρεθείς σε ένα νέο μέρος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Άρης στον Κριό σε κάνει πιο… φιλότιμο/η στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, δεν θα έχεις ωστόσο πάντα την αναμενόμενη ανταπόκριση, ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα ή καταστάσεις που σου αφήνουν μια διάχυτη αμηχανία ή μια αίσθηση παραβίασης, ίσως μάλιστα να υπάρξει και μια ενδοοικογενειακή ένταση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, χαλώντας και μερικές…. συγγενικές καρδιές, αν χρειαστεί. Επιπλέον, μπορεί να προβείς σε τεχνικές εργασίες στον χώρο σου κι εδώ η είδηση «κρύβεται» σε όσα θα σου αποκαλυφθούν μέσα από αυτήν την διαδικασία. Παράλληλα, τα οικονομικά σου μπορεί να γνωρίσουν μια απρόσμενη βελτίωση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

«Οφείλεις» να ξεχωρίσεις και το πρώτο ερώτημα που τίθεται είναι το αν θα το κάνεις αναδεικνύοντας τις ξεχωριστές αναζητήσεις σου ή απλά αιφνιδιάζοντας τους άλλους με τις ακραίες και προκλητικές επιλογές σου. Επιπλέον, αν παρ’ ελπίδα κινηθείς συντηρητικά και θελήσεις να «εξασφαλίσεις» πρόσωπα ή πράγματα, τότε δεν θα σου βγει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Άρης στον Κριό ενδέχεται να αναδείξει έκτακτες ανάγκες και έξοδα, προκειμένου να κλείσεις «τρύπες» μπορεί ωστόσο να σου φέρει και τα αντίστοιχα έσοδα, αρκεί να αρπάξεις τις ευκαιρίες σου «από τα μαλλιά». Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει αποκαλύψεις αλλά και ανατροπές στην καθημερινότητά σου, κάτι που σίγουρα δεν θα σου αρέσει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss