6 Φθινοπωρινά χρώματα μαλλιών που θα λατρέψεις! | ediva.gr

]]>

Το φθινόπωρο μας κλείνει το μάτι όσο το αγαπημένο μας καλοκαίρι μας αποχαιρετά και εμείς ανυπομονούμε να βυθιστούμε στην ζεστασιά της αγαπημένης μας πλεκτής ζακέτας, ενώ βλέπουμε τα φύλλα να πέφτουν. Είναι καιρός να απολαύσουμε την άνεση των πουλόβερ μας και να δημιουργήσουμε κάθε είδους συνδυασμό στην φθινοπωρινή χρωματική παλέτα. Τι πάει, όμως, με το απόλυτο φθινοπωρινό outfit και την έναρξη της καινούριας σεζόν; Μια αλλαγή στα μαλλιά, φυσικά! Τι καλύτερο από μια ανανέωση στο χρώμα των μαλλιών σου για να μπεις στο κλίμα αλλαγής των εποχών;
Αν βαρέθηκες το συνηθισμένο σου χρώμα και θέλεις μια αλλαγή που είναι σύμφωνη με τις τελευταίες τάσεις συνέχισε να διαβάζεις για 6 φθινοπωρινά χρώματα μαλλιών που θα λατρέψεις!
Τι χρώμα να βάψεις τα μαλλιά σου αυτό το φθινόπωρο!
Έντονο χάλκινο
Το έντονο χάλκινο, αγγίζει τους πορτοκαλί τόνους και είναι η τέλεια επιλογή αν έχεις πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Έχει αέρα από Σκανδιναβία και σίγουρα θα φώτιζε με μοναδικό τρόπο το λευκό σου δέρμα. Απλά φαντάσου τους υπέροχους συνδυασμούς που θα μπορούσες να φτιάξεις με το χάλκινο μαλλί σου και τα χρώματα του φθινοπώρου στα ρούχα σου!
Δες επίσης:3 Μυστικά για να διαλέξεις το σωστό χρώμα μαλλιών!

Σοκολατί
Ένα χρώμα υπέροχο για κάθε τόνο επιδερμίδας, που ποτέ δεν θα μπορούσε να σε απογοητεύσει. Μπορείς να προσθέσεις μερικές πιο ανοιχτές ανταύγειες για να σπάσεις την μονοχρωμία και να το φωτίσεις!
Δες επίσης: 6 Ιδέες για εντυπωσιακά μαλλιά με Balayage σε καστανό
Καφέ της ελιάς
Ο δυναμικός χαρακτήρας πάει σίγουρα με ένα έντονο και τολμηρό χρώμα! Αν είσαι πιο έντονος άνθρωπος και θέλεις αυτό να φαίνεται και στα μαλλιά σου, το καφέ της ελιάς θα ήταν ένα άψογο χρώμα για σένα!

]]>

Δες επίσης: 4 Φυσικοί τρόποι για να βάψεις τα μαλλιά σου
Σταρένιο ξανθό
Καλό και το πλατινέ, αλλά είναι λογικό να το βαρεθείς μετά το καλοκαίρι. Μπορείς να το αλλάξεις σε ένα υπέροχο σταρένιο ξανθό που ισορροπεί τέλεια μεταξύ ψυχρού και θερμού ξανθού. Το απόλυτο φθινοπωρινό vibe!
Δες επίσης: Χρώματα μαλλιών για να δείχνεις νεότερη

Παστέλ χρώματα
Αν θέλεις κάτι πιο ιδιαίτερο και σου αρέσουν τα χρωματιστά μαλλιά σκέψου το αγαπημένο σου παστέλ χρώμα! Οι επιλογές σου είναι ανοιχτές, ενώ αν δεν το θέλεις σε όλο το μήκος των μαλλιών σου μπορείς να το εντάξεις ένα balayage ή με babylights. Η ένταση ή το στυλ είναι πάνω σου και σίγουρα θα τραβάς τα βλέμματα!
Χρυσό ξανθό
Δες επίσης: 8 Όμορφες αποχρώσεις του ξανθού!
Το χρυσό ξανθό αποτελεί ένα ιδιαίτερο χρώμα που περιλαμβάνει μελί τόνους, χρυσούς και τόνους του βουτύρου. Ξεχωριστή απόχρωση, που σίγουρα θα σου έδινε σοφιστικέ αέρα και μοναδικό στυλ!

]]>


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss