6 highlighters για θεϊκή λάμψη όλη μέρα

Γνωστό και ως illuminator, το highlighter είναι αυτό το μαγικό προϊόν που χαρίζει φως στο πρόσωπό μας και προσφέρει αμέσως ένα φρέσκο και λαμπερό μακιγιάζ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να δώσουμε έμφαση σε ορισμένες περιοχές του προσώπου για να αποκτήσουμε την υγιή λάμψη που επιθυμούμε. Το μυστικό; Είναι απαραίτητο να ξέρουμε πού θα τοποθετήσουμε το highlighter. Κάπως έτσι, είτε επιλέξουμε πούδρα, κρέμα η στικ, αυτά είναι τα σημεία που θα εστιάσουμε.
Σε ποιες περιοχές εφαρμόζουμε το highlighter
Ο σκοπός του highlighter είναι να πιάσει το φως. Επομένως, υπάρχουν συγκεκριμένοι στρατηγικοί τομείς στους οποίους είναι απαραίτητο να εφαρμόσουμε το υλικό για να αντλήσουμε όλα τα οφέλη που μπορεί να μας προσφέρει το illuminator μας.
Ζυγωματικά
Αντανακλά τέλεια το φως, γι’ αυτό καλό είναι να εφαρμόσετε highlighter στην κορυφή τους για να αποκτήσουμε μια φυσικά λαμπερή επιδερμίδα.
Μύτη
Συνιστάται επίσης η εφαρμογή του στη μύτη, για να αναδείξουμε την κεντρική περιοχή του προσώπου μας και κυρίως να τελειοποιήσουμε τη μύτη μας. Τραβάμε μια λεπτή γραμμή στη γέφυρα της μύτης μας, αλλά δεν προχωράμε μέχρι το τέλος! Η μύτη λάμπει φυσικά κατά τη διάρκεια της ημέρας μας, οπότε η εφαρμογή πολύ highlighter θα ήταν λάθος.
Τόξο του έρωτα
Το τόξο του Έρως δεν είναι άλλο από αυτό το μικρό κοίλωμα που βρίσκεται πάνω από τα χείλη μας. Εφαρμόζοντας ένα μικρό άγγιγμα highlighter σε αυτό το σημείο. θα δώσει την ψευδαίσθηση ενός πολύ πιο γεμάτου στόματος. Ο τέλειος τρόπος για να έχετε πιο γεμάτα χείλη χωρίς να κάνετε χειρουργική επέμβαση!
Φρύδια
Εφαρμόζοντας το highlighter στην άκρη του οστού του φρυδιού, καθώς και στην κορυφή των κροταφών μας, θα δώσουμε την ψευδαίσθηση μιας υψ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss