6 Ιδέες για τη Διακόσμηση πόρτας τα Χριστούγεννα! | ediva.gr

]]>

Οι στολισμοί για τα Χριστούγεννα έχουν ξεκινήσει για τα καλά και ήρθε η ώρα να δεις πώς θα  διακοσμήσεις και το δικό σου σπίτι ανάλογα. Ωστόσο, το πρώτο πράγμα που θα δει κάποιος, εάν σε επισκεφθεί, είναι το εξωτερικό του σπιτιού.  Συνεπώς, δεν αρκεί μόνο να στολίσεις το εσωτερικό του. Μπορείς να ξεκινήσεις από τη διακόσμηση πόρτας τα Χριστούγεννα και να δημιουργήσεις ένα γιορτινό κλίμα. Δες, λοιπόν, παρακάτω 6 ιδέες για να στολίσεις τόσο τις εσωτερικές, όσο και τις εξωτερικές πόρτες τα Χριστούγεννα!
Πώς να διακοσμήσεις τις πόρτες τα Χριστούγεννα;
1. Με γιρλάντες
*/
]]>

Η γιρλάντα είναι ένα πολύ συχνό στοιχείο διακόσμησης για τα Χριστούγεννα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά και διαφορετικά μέρη ενός χώρου. Μπορείς, λοιπόν, φέτος, να διακοσμήσεις την εξώπορτα του σπιτιού σου με μια γιρλάντα. Εάν προτιμάς τους minimal στολισμούς, τότε μπορείς να την αφήσεις σκέτη, χωρίς πρόσθετα στολίδια. Εάν, από την άλλη θέλεις να δημιουργήσεις ένα πολύ γιορτινό κλίμα, τότε μπορείς να κρεμάσεις χριστουγεννιάτικες μπάλες, λαμπάκια και στολίδια.
Δες επίσης: Οικονομικοί τρόποι να διακοσμήσεις το σπίτι τα Χριστούγεννα
2. Διακόσμηση πόρτας τα Χριστούγεννα  με στεφάνια
*/
]]>

Τα στεφάνια ήταν ανέκαθεν ένας γνωστός τρόπος να διακοσμήσεις την πόρτα σου για τα Χριστούγεννα. Για αυτό, μπορείς να κρεμάσεις κάποιο στεφάνι που έχεις ήδη, ή ακόμα καλύτερα να φτιάξεις ένα μόνη σου. Επίσης, μπορείς να διακοσμήσεις το στεφάνι με λαμπάκια, μπάλες, κορδέλες ή ό,τι άλλο σου αρέσει. Αντίθετα, μπορείς να αφήσεις τελείως άδειο το στεφάνι για πιο απλή διακόσμηση.

Δες επίσης: 4 Προτάσεις για Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε κόκκινο χρώμα!
3. Βάλε χριστουγεννιάτικα αστέρια
*/
]]>

Το αστέρι μπορεί να σημαίνει την ολοκλήρωση ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου, αλλά δε σημαίνει ότι μπορεί να μπει μόνο εκεί. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να διακοσμήσεις τις πόρτες του σπιτιού σου πολύ εύκολα, οικονομικά και με στυλ.
Δες επίσης: Όμορφες ιδέες για κλασική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

]]>

4. Χριστουγεννιάτικες κορδέλες
*/
]]>

Αντί για γιρλάντα, μπορείς να στολίσεις τις εσωτερικές, αλλά και τις εξωτερικές πόρτες σου με κορδέλες σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Τα πιο safe χρώματα για τα Χριστούγεννα είναι φυσικά το κόκκινο, το καρό και το χρυσό. Ωστόσο, μπορείς να επιλέξεις ό,τι θέλεις. Επίσης, στόλισε με μπάλες ή λαμπάκια για πιο εκκεντρική διακόσμηση.
Δες επίσης: Εντυπωσιακά γιορτινά βάζα για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση
5. Διακόσμηση πόρτας με φιόγκο
*/
]]>

Άλλος ένας πολύ γνωστός τρόπος να στολίσεις τις πόρτες του σπιτιού σου. Ένας μεγάλος και πλούσιος φιόγκος δεν πήγε ποτέ λάθος. Μπορείς να βρεις έτοιμους από καταστήματα με εποχιακά είδη, αλλά μπορείς να τον φτιάξεις και μόνη σου πολύ εύκολα και οικονομικά.

Δες επίσης: Εναλλακτική χριστουγεννιάτικη διακ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss