6 Μαΐου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με τον Άρη στους Διδύμους να προσδίδει μεγαλύτερη αμεσότητα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να γνωρίσεις διαφορετικά είδη ανθρώπων και να κάνεις τα «κονέ» σου με εκείνους/ες που σου κάνουν «κλικ». Επιπλέον, μπορεί να ξεκινήσεις ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα σπουδών ή να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να επικεντρωθείς στην βελτίωση των οικονομικών σου και την κάλυψη των αναγκών σου, δοκιμάζοντας ενίοτε και «καινοφανείς» πρακτικές ή… υποκύπτοντας σε καταναλωτικές ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν «εδώ και τώρα». Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορεί να κερδίσεις πολλά από ένα ρίσκο που θα πάρεις.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Ο Άρης στο ζώδιο σου μπορεί να σε αναδείξει όπου κι αν κινείσαι, μέσα από πρωτοβουλίες που δεν έχουν θετική απήχηση παντού και μπορεί να σε φέρουν σε αντιπαράθεση με «αντιφρονούντες», από την στιγμή όμως που έλκεις και εμπνέεις τα άτομα που σε ενδιαφέρουν άσε τους στον… πόνο τους!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί… θέλοντας και μη να κινηθείς στα παρασκήνια αφού από εκεί θα αντλήσεις πληροφορίες για τα τεκταινόμενα στην προσωπική ή την επαγγελματική σου ζωή. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να ταραχτείς υπερβολικά από ένα θέμα υγείας, που όμως στην τελική θα καταλαγιάσει χωρίς περαιτέρω συνέπειες.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Ο Άρης στους Διδύμους φέρνει ανακατατάξεις στον κύκλο των γνωριμιών σου και είναι βέβαιο πως θα γνωρίσεις άτομα που έχουν να σου δείξουν κάτι το διαφορετικό ή πρωτοποριακό Από την άλλη πλευρά όμως, ενδέχεται να διαταραχθεί προσωρινά και μια τρέχουσα φιλία σου, λόγω αυθαίρετων πρακτικών που θα σε ενοχλήσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Με τον Άρη στους Διδύμους είναι πιθανό να πάρεις το οκ από ένα ισχυρό πρόσωπο, ώστε να προχωρήσεις σε όσα τολμηρά σχεδιάζεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα υπάρξουν και αρνητικές αντιδράσεις από ανταγωνιστές, ας μην ιδρώσει όμως το… αυτάκι σου, ούτε να αναλωθείς σε μικροπρέπειες.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Με τον Άρη… on fire η εντατική επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο θα οδηγήσει σε επί τόπου διευθετήσεις ποικίλων ζητημάτων. Επιπλέον είναι πιθανό να σου προκύψει κι ένα έκτακτο ταξίδι ή μια νέα προοπτική στις σπουδές και την επιμόρφωσή σου, ενώ αν έχεις μια πρωτοποριακή ιδέα, κοινοποίησέ την, αφού θα βρεις «στο φτερό» υποστηρικτές και συνοδοιπόρους.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Με τον Άρη… on fire η εντατική επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο θα οδηγήσει σε επί τόπου διευθετήσεις ποικίλων ζητημάτων. Επιπλέον είναι πιθανό να σου προκύψει κι ένα έκτακτο ταξίδι ή μια νέα προοπτική στις σπουδές και την επιμόρφωσή σου, ενώ αν έχεις μια πρωτοποριακή ιδέα, κοινοποίησέ την, αφού θα βρεις «στο φτερό» υποστηρικτές και συνοδοιπόρους.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Ο Δίας στο ζώδιό σου σε καθιστά ένα «σημείο αναφοράς» στις εξελίξεις, είτε διαθέτεις τα προσόντα είτε όχι, αφού όλα σχεδόν κρίνονται από τον παράγοντα τύχη! Επιπλέον μπορεί να γίνεις ο… άνθρωπος ορχήστρα, καταφέρνοντας να ικανοποιήσεις όλες τις πλευρές! Παράλληλα, ο Άρης απέναντί σου φέρνει νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να σε «φορτώσει» με επείγουσες εργασίες εκτός προγράμματος ή να σε «τρέξει» για μια υπόθεση που θα έπρεπε να έχει γίνει… χθες αλλά μην ανησυχείς αφού θα γευθείς άμεσα τους καρπούς των κόπων σου. Κι αυτό γι’ αυτό, ο Δίας στον Τοξότη ευνοεί την πρόθεσή σου να διευθετήσεις είτε εργασιακά, είτε διατροφικά ζητήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για μια… ντόλτσε βίτα άνευ προηγουμένου, μένει να δεις όμως αν τελικά θα το ευχαριστηθείς χωρίς να «χαθείς» στις πολλαπλές επιλογές σου. Αν πάλι προκληθεί μεγάλο «σούσουρο» για ένα προσωπικό σου ζήτημα, μην χάσεις χρόνο για εξηγήσεις, αφού… σε όποιον αρέσει! Παράλληλα, σου δίνεtaι το πλεονέκτημα σε κοινωνικές εκδηλώσεις και φιλικές συναθροίσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Ο Άρης στους Διδύμους σε προσανατολίζει σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, όπου θα χρειαστεί να διεκδικήσεις δυναμικά το δίκιο σου. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψουν επείγουσες καταστάσεις στο σπίτι ή το γραφείο σου αλλά όταν υπάρχει σύμπνοια και συνεργασία, κάθε τι που ξεκινά ως «συναγερμός» μπορεί να καταλήξει σε μια περιφανή… νίκη!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss