6 make up tips για να δείχνουν τα μάτια σου πιο ξεκούραστα

Είναι μυστικά που θα κάνουν λαμπερό το βλέμμα σου!

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που η σύγχρονη καθημερινότητα κυριολεκτικά μάς «διαλύει». Τα δύσκολα ωράρια και οι απαιτήσεις στη δουλειά, οι αποστάσεις και το μποτιλιάρισμα στο δρόμο, οι υποχρεώσεις του σπιτιού είναι μόνο μερικές από τις περιπτώσεις που μας κάνουν να είμαστε και να δείχνουμε κουρασμένες.

Ας μην προσθέσουμε σε όλο αυτό και την αϋπνία ή τον άστατο ύπνο- σε κάποιες περιπτώσεις- που έχει ως αποτέλεσμα να ξυπνάμε το πρωί και να μην αναγνωρίζουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη. Σου έχει συμβεί κι εσένα να ξυπνάς το πρωί, να δείχνουν τα μάτια σου κουρασμένα και να μην ξέρεις πώς να σώσεις την κατάσταση; Δεν είσαι η μόνη.

Ωστόσο, δε χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι, ούτε να απογοητεύεσαι. Και ΠΡΟΣΟΧΗ! Μη σκεφτείς σε καμία περίπτωση ότι η κούραση στα μάτια σου θα φύγει με ένα πολύ βαρύ και έντονο μακιγιάζ. Όχι, όχι! Το αντίθετο ακριβώς.

Όπως θα μάθεις στην παρακάτω gallery, τα μάτια σου θα δείξουν ξεκούραστα και εσύ φρέσκια μόνο με μικρές κινήσεις-ματ στο μακιγιάζ σου και όχι με «βαριά» προϊόντα. Ένα συγκεκριμένο χρώμα σκιάς και μολυβιού ματιών, το concealer και η μάσκαρα είναι τα καλλυντικά που παίζουν σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Κάνε scroll και δες πώς ακριβώς πρέπει να τα χρησιμοποιήσεις για να… λάμπεις ολόκληρη!

Διάβασε ακόμα: Η Jennifer Lopez μόλις απέκτησε τις πιο τέλειες αφέλειες που έχεις δει

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss