6 minimal μανικιούρ που ποτέ δεν θα χάσουν την αξία τους

Αν κρίνουμε από τα μανικιούρ που υιοθετούν τώρα τα celebrity και fashion girls,μπορούμε να πούμε ότι αυτή τη σεζόν η μινιμαλιστική τάση βρίσκεται σε άνοδο.
Πράγματι, μετά από πολλά χρόνια όπου τα statement και ΧΧL μανικιούρ, είχαν την τιμητική τους, τώρα φαίνεται πως τα πιο κοντά νύχια και τα πιο διακριτικά μοτίβα επιστρέφουν ξανά. Χαρακτηριστική απόδειξη για όλα όσα λέμε; Η Kendall Jenner, η οποία σε πρόσφατη εμφάνισή της είχε κοντά, ροζ νύχια. Κάπως έτσι, λοιπόν, αν και εσύ είσαι οπαδός του μινιμαλιστικού και του διαχρονικού στυλ μπορείς να χαμογελάσεις διάπλατα γιατί φέτος είναι η σεζόν σου.
Μάλιστα, εμείς για να σου δώσουμε το inspo που χρειάζεσαι, βρήκαμε το Instagram account με τα πιο stylish και minimal μανικιούρ και επιλέξαμε τα δικά μας αγαπημένα σχέδια. Σε κάθε περίπτωση μπορούμε να σου πούμε με βεβαιότητα ότι εκεί θα βρεις ό,τι ψάχνεις. Floral μοτίβα, ρίγες, γεωμετρικές φιγούρες, παστέλ χρώματα. Ναι, οι επιλογές είναι τόσες πολλές για να μην βαρεθείς ποτέ το minimal μανικιούρ σου.
Stylish & Minimal

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss