6 outfits εμπνευσμένα από τους αγαπημένους μας celebrities για το βράδυ της παραμονής

 Εμείς στραφήκαμε στους αγαπημένους μας celebrities για στυλιστική έμπνευση!

Για εσένα που θα γιορτάσεις μέσα στο σπίτι, είτε με τους «quarantine buddies» σου (aka την κοινωνική «φούσκα» που έχεις δημιουργήσει για να βλέπεις στη διάρκεια της καραντίνας), είτε μέσω του Zoom με περισσότερους φίλους και γνωστούς, μπορεί να το βρίσκεις δύσκολο να διαλέξεις ένα look κατάλληλο για την περίσταση. Τα full-glam και αστραφτερά φορέματα που φοράς άλλες χρονιές ίσως είναι λίγο υπερβολικά για φέτος, ενώ το «go-to» βραδινό outfit σου (ζιβάγκο και μπλέιζερ, παραδείγματος χάριν) μπορεί να μη σου κάνει επίσης για τη συγκεκριμένη βραδιά και να σου φαίνεται πολύ casual.

Αν το στυλ σου είναι πιο κοντά στην πρωταγωνίστρια του Emily in Paris και λιγότερο στην Kim Kardashian, μην αγχώνεσαι, υπάρχουν πολλές επιλογές και για τα δύο It-girls και έχουμε πολλές προτάσεις που αξίζει να αντιγράψεις. Αν θες να φορέσεις τις γόβες σου, το outfit της Dua Lipa με τις Balenciaga μπότες θα «σου δώσει το πράσινο φως» για να το κάνεις χωρίς ενοχές. Από την άλλη, η Kardashian και η Gabrielle Union απέδειξαν για ακόμη μια φορά πόσο ωραία είναι τα δερμάτινα παντελόνια. Αν όμως προτιμάς να φορέσεις κάτι πιο άνετο; Απλά πάρε έμπνευση από το look της Chrissy Teigen.

Για να στο κάνουμε πιο απλό, έχουμε να σου δώσουμε έξι Πρωτοχρονιάτικες προτάσεις συνόλων εμπνευσμένες από τους αγαπημένους μας celebrities που μπορείς να αντιγράψεις κι εσύ και να εντυπωσιάσεις.

Δες στην γκαλερί παρακάτω τι ακριβώς εννοούμε:

Δες επίσης: Tα πιο «περίεργα» fashion trends του 2020 ίσως τα έχεις φορέσει και εσύ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss