6 Σημάδια ότι πρέπει να χωρίσεις με το σύντροφο σου! | ediva.gr

]]>

Ίσως, νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σου. Δεν ξέρεις, ακριβώς, το λόγο, απλά το νιώθεις. Δε σκοπεύεις να το λήξεις, όμως, γιατί ίσως να είναι απλά μια φάση. Έτσι, συνεχίζεις τη σχέση σου “ανενόχλητη”. Σίγουρα δε χωρίζουμε με την πρώτη αναποδιά. Ωστόσο, όμως, παρακάτω θα διαβάσεις τα 7 σημάδια ότι πρέπει να χωρίσεις με το σύντροφο σου, ακόμα και αν είσαι ακόμα ερωτευμένη!
Ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να χωρίσεις;

1. Δεν σε υπολογίζει

Εάν έχεις επισημάνει αμέτρητες φορές ότι κάτι σε ενοχλεί και αυτός συνεχίζει να το κάνει, τότε σου έχω άσχημα νέα. Με αυτόν τον τρόπο, δείχνει ότι δεν σε σέβεται και ότι όσες φορές και να πεις τα ίδια, δε θα αλλάξει τίποτα. Για παράδειγμα, εάν κάθε φορά που τον παίρνεις τηλέφωνο δε σου απαντάει, ενώ γνωρίζει πως σε ενοχλεί, τότε η λύση είναι ο χωρισμός.
Δες επίσης: 8 Βήματα για να ξεπεράσεις έναν χωρισμό
2. Σε ζηλεύει σε υπερβολικό βαθμό

Η ζήλια σε μία σχέση είναι απαραίτητη, αλλά σε μικρό βαθμό, ώστε να νιώθεις επιθυμητός και πολύτιμος. Ωστόσο, μια λεπτή γραμμή τη διαχωρίσει από την παράνοια. Αν ψάχνει τα πράγματα σου, σου “απαγορεύει” να βγεις ή ακόμα και αν σου κάνει σκηνές για τα ρούχα που φοράς , τότε όλα δείχνουν πως εκείνος θέλει να νιώθει ασφαλής με το να σε περιορίζει. Καλύτερα, να τα ξεκόψεις όσο είναι ακόμα νωρίς.
Δες επίσης: 5 Τρόποι για να χωρίσεις χωρίς δράματα και κλάματα!
3. Δε σε βοηθάει να εξελιχθείς

Όλοι μας έχουμε στόχους και όνειρα, τα οποία θέλουμε, κάποια στιγμή, να τα κάνουμε πράξη. Σε μια σχέση, ο ένας οφείλει να ανεβάζει το άλλον και να τον ωθεί να πετύχει αυτούς τους στόχους. Αν εσύ του μιλάς και εκείνος σε αποθαρρύνει μόνιμα ή δε σε στηρίζει στις επιλογές σου, τότε σίγουρα δεν κάνει για σένα.
Δες επίσης: 5 Πιθανές ενδείξεις απιστίας από τον σύντροφό σου!

]]>

4. Κοιτάει άλλες

Ίσως …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss