6 style combos για να φοράς το μαύρο χρώμα το καλοκαίρι χωρίς να «λιώνεις» από τη ζέστη

Ανέκαθεν όταν ο καιρός γινόταν καλοκαιρινός θέλαμε να πετάξουμε από πάνω μας τα σκουρόχρωμα και δη τα μαύρα ρούχα. Βλέπεις, όλοι λένε πως τα μαύρα ρούχα εγκλωβίζουν τη ζέστη και κάνουν πιο ανυπόφορη την ατμόσφαιρα, οπότε σχεδόν κάθε χρόνο το λευκό και οι έντονες αποχρώσεις είναι μονόδρομος. 
Αν, ωστόσο, ανήκεις σε εκείνα τα κορίτσια που χωρίς μαύρο outfit δεν πάνε ούτε μέχρι το περίπτερο, δεν θέλω να τα βάφεις… μαύρα. Μπορείς να φορέσεις το μαύρο με πολύ στυλ το καλοκαίρι και να βάλεις στην άκρη κάθε colorful σύνολο που θα βρεθείς στον δρόμο σου. 

10 λευκά tops που θα φοράς όλο το καλοκαίρι – Inspo η Camila Cabello
Και ΝΑΙ! Μπορείς να φοράς μαύρα ρούχα το καλοκαίρι
Εδώ θα μάθεις πώς μπορείς να φοράς το καλοκαίρι μαύρα ρούχα!

@cherrysc3nt #blackoutfit #blackfashion #blackstyle #blackoutfitinspo #summeroutfit #outfit #everydayoutfit #outfitinspo #fypg #fyp #fashion #outfitideas #fashion ♬ Money Calling (feat. Russ Millions, RAYE & WeWantWraiths) – Da Beatfreakz

Το μυστικό βρίσκεται στον τρόπο που θα το συνδυάσεις και τα υφάσματα. Σκέψου: Λινό, κροσέ και μετάξι, ασπρόμαυρες στάμπες ή θηλυκές λεπτομέρειες όπως κοψίματα που κάνουν ένα total black outfit να φαίνεται… δροσερό.
Μάθε πώς μπορείς να συνδυάσεις το μαύρο για να μη σε κάψει ο ήλιος
Το μαύρο είναι ουδέτερο χρώμα και ταιριάζει με όλα. Γι’ αυτό διασκέδασε, μπέρδεψε και συνδύασε αυτό το χρώμα με άλλα μοντέρνα κομμάτια που έχεις στην ντουλάπα σου!

@hope.cee this is an old draft so u might’ve already seen these fits in other vids.. but spring fits coming soon #blackoutfit #outfitinspo ♬ PRETTY ASS PPL USING MY SOUND OML – Mstar

Συνέχισε το scroll για να δεις πώς μπορείς να συνδυάσεις το μαύρο χρώμα στο outfit σου το καλοκαίρι χωρίς να σε κάψει ο ήλιος!
Αέρινο top + βερμούδα
Μια μαύρη κολλητή βερμούδα μπορεί να απογειωθεί με το πιο αέρινο και sexy μαύρο top που έχεις στην γκαρνταρόμπα σου. 

Tank Top + Vintage Jeans
Το μαύρο tank top σου δεν μπορεί να γίνει πιο hot παρά με ένα jean με vintage διάθεση. Δανείσου ένα παντελόνι από την ντουλάπα της μαμάς σου. 
Μαύρο Φόρεμα + Έντονα Αξεσουάρ
Σίγουρα, ένα floral φόρεμα είναι μια καλή ιδέα για μια απογευματινή έξοδο, αλλά αν η καρδιά σου σου λέει να φορέσεις μαύρα, τότε πάρε ένα little black dress και φόρεσέ το με έξυπνο τρόπο. Συνδύασέ το με statement αξεσουάρ για μια εμφάνιση που σίγουρα θα ξεχωρίσει!

@lilrotini all black outfits #styling #outfits ♬ As It Was – Harry Styles

Sporty στυλ
Άσε για λίγο τα φορέματα, και δοκίμασε ένα πιο sporty style φορώντας άνετα αθλητικά σορτς σε μαύρο. Από πάνω, μπορείς να φορέσεις ένα χρωματιστό top!

Floral φόρεμα + blazer
Το μαύρο λινό σακάκι μπορείς να το ταιριάξεις με πολλά! Floral φορέματα, slip dresses, ακόμη και με ένα bra top ή ένα ψηλόμεσο τζιν, όλα θα ξεχωρίσουν με αυτή την πινελιά.
Μαύρο top + Παντελόνι
[embedded content]
Μερικές φορές τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι τα πιο βασικά, όπως ένα διαχρονικό μαύρο top. Μην το πολυσκέφτεσαι, απλώς κάνε το.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το blow out είναι το πιο hot χτένισμα του καλοκαιριού – Πώς θα το διατηρήσεις για μέρες
Το crochet είναι η απόλυτη τάση του καλοκαιριού και φέτος έχει πολύ χρώμα

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss